ByoChimie Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 * Display name: PokerFreerolls.ro * Doresc: banner pentru site * Text: PokerFreerolls.ro * Dimensiuni: 1.100px × 53px * Imagine(obligatoriu): http://i56.tinypic.com/2s1wv4p.jpg * Alte precizări?: Daca se poate asi dori sa fie un banner simplu si elegant cu niste culori specifice site-ului, va rog nu faceti ceva cu briz briz-uri sau incarcat! Va multumesc Anticipat, O zi buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeStrike Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 1.Nu se fac bannere pentru alte comunitati 2.Nu ai 150 de mesaje. Se vede ca n-ai citit regulAmentul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByoChimie Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 1. Nu e comunitate de cs/samp sau orice rival ! e poker frate, hold`em nu are treaba cu cei aici, e doar o cerere ! 2. Am vazut cereri cu 10 post-uri 3. Daca puteti sa imi faceti ok, daca nu va rog sa dati lock la topic sau vreo sanctiune si asta e doar, am vrut sa cer un mic ajutor colegilor de pe forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 1.Nu se fac bannere pentru alte comunitati 2.Nu ai 150 de mesaje. Se vede ca n-ai citit regulAmentul Nu te baga. E a treia oara cand iti spun. 1. Nu e comunitate de cs/samp sau orice rival ! e poker frate, hold`em nu are treaba cu cei aici, e doar o cerere ! 2. Am vazut cereri cu 10 post-uri 3. Daca puteti sa imi faceti ok, daca nu va rog sa dati lock la topic sau vreo sanctiune si asta e doar, am vrut sa cer un mic ajutor colegilor de pe forum! 1. Nu facem bannere pentru alte comunitati/site-uri, oricare ar fi caracterul lor.2. Ai vazut gresit. Cererile cu 10 posturi au fost inchise, cum se va intampla si cu cererea ta. 3. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts