Jump to content

Angajez bodyguarzi care sa ma apere de Mafioti, Hitmani etc.

Pad Vlad 1993

Recommended Posts

Deci angajez bodyguarzi care sa ma apere de Mafioti, Hitmani etc, trebuie sa ii omorati daca suntem atacati doar, nu facem DM aiurea sau DB ca pasager...

E nevoie de 3-4 bodyguarzi, un detectiv, mechanic, nu facem abuz la mechanic de repair deloc, si de un arms dealer, tin sa va precisez ca sunt pe BL la mafia Barzini si vreau sa ma joc si eu cu ei putin, am deja cativa membri care s-ar baga dar sunt cam newbie si la roburi politia ma tot prindea de fiecare daca si acum dau rob numai cu cativa care se pricep de minune.... va rog faceti cerere dupa acest model:

Nick:

Level:

Detii toate licentele?:

Esti deacord si intelegi ca risti sa ajungi pe BL la Barzini Family, Hitman sau alte mafii?:

Esti deacord sa ma aperi mereu de mafioti, civili care fac dm, db aiurea etc, hitmani etc?:

Esti incepator in trasul cu armele?:

Ce job detii si ce job folosesti mai mereu?:

De cat timp joci sa-mp?:

Ce suma ceri pentru serviciul oferit de catre tine?:

P.S: Detin Huntley personal dar daca e nevoie sa ne distram in fiecare zi schimb pe Sultan doar daca e nevoie dar mai buna e Huntley pentru asa ceva ca este mai rezistenta la lovituri, gloante etc, pot face rost doar daca e nevoie de masina rapida personala dar nu prea multa lume le schimba acestea: Infernus, Bullet, Turismo, Banshee ....

Topic closed, motive nu vreau sa am probleme cu mafia barzini care este cea mai tare mafie de pe server si bazata pe svr ca ma arde mereu daca fac prostii :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.