Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Destul de faineee o să îți revii tu

Postezi pentru + 1, am observat că nu e primul post de genul acesta.În fiecare topic ai scris 2-3 cuvinte aruncate la noroc.Voi cere warn-up pentru tine.

@ MrYonutz: Creațiile tale mereu m-au dat gata, sunt superbe.Ai și zile în care nu ai chef de nimic, dar și zile în care faci creații de nota 10 +. Felicitări și ține-o tot așa.Succes pe mai departe, ai tot viitorul înainte.

Pe langa Bebas, ai mai gasit un font care sa il folosesti in toate lucrarile? :|

pe care* si da :X

Nu vad care-i problema ca folosesc acelasi font. Doar n-o sa poarte o persoana 3 lucrari si-o sa se vada ca e acelasi font. Mie imi plac fonturile alea si le folosesc.

28.png

Logo-ul pentru campionatul de poker nu este prea reuşit... Zic eu că acel jeton arăta mai bine dacă era pe black & white. În schimb bannerul pentru MC este minunat. Într-adevăr, nu sunt prea multe de văzut la poză, dar acel stroke îţi atrage automat vederea într-un mod plăcut. Ai putea să îmi spui cum se poate face?

EDIT: Înţeles mon colonel!

Edited by MrKira

Nu e de la 0, ai luat capul de la header-ul de pe forum.

E interesant cât de cât ce-ai făcut, dar sigur nu s-ar fi potrivit mai bine tema asta:

HPFCi1J.png ?

Daca nu stii ce cerinte am primit cand am facut banneru', eu zic sa taci si nu-ti mai arati maiestria... Am facut cum mi s-a cerut.

Logo-ul pentru campionatul de poker nu este prea reuşit... Zic eu că acel jeton arăta mai bine dacă era pe black & white. În schimb bannerul pentru MC este minunat. Într-adevăr, nu sunt prea multe de văzut la poză, dar acel stroke îţi atrage automat vederea într-un mod plăcut. Ai putea să îmi spui cum se poate face?

Stroke-ul ala il am din PSD, da' nu e greu de facut. Adica e doar un stroke cu gradient overlay. Ii modifici unghiu' sa vina intr-o parte si aia e.

Sunt urâte scânteile alea, zici că sunt făcute in paint, e doar o opinie, nu am vrut să te ofensez (zic asta pentru că am văzut ca nu prea accepţi criticile) baftă!

Sunt urâte scânteile alea, zici că sunt făcute in paint, e doar o opinie, nu am vrut să te ofensez (zic asta pentru că am văzut ca nu prea accepţi criticile) baftă!

Accept criticile, da' nu sa vina sa-mi arate el ce creatie a facut si sa-mi zica ca a lui e mai buna. Aia nu e critica.

Nici mie nu prea-mi plac scanteile, da' le-am lasat asa...

Accept criticile, da' nu sa vina sa-mi arate el ce creatie a facut si sa-mi zica ca a lui e mai buna. Aia nu e critica.

Nici mie nu prea-mi plac scanteile, da' le-am lasat asa...

In locul scanteilor ar fi mers o textura, cred ca am eu una potrivita. Ti-o dau pe messenger.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.