MrYonutz Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Nu prea am mai facut creatii "marete" in ultimu' timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hRs xD Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Destul de faineee o să îți revii tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Destul de faineee o să îți revii tu Postezi pentru + 1, am observat că nu e primul post de genul acesta.În fiecare topic ai scris 2-3 cuvinte aruncate la noroc.Voi cere warn-up pentru tine. @ MrYonutz: Creațiile tale mereu m-au dat gata, sunt superbe.Ai și zile în care nu ai chef de nimic, dar și zile în care faci creații de nota 10 +. Felicitări și ține-o tot așa.Succes pe mai departe, ai tot viitorul înainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Pe langa Bebas, ai mai gasit un font care sa il folosesti in toate lucrarile? pe care* si da Nu vad care-i problema ca folosesc acelasi font. Doar n-o sa poarte o persoana 3 lucrari si-o sa se vada ca e acelasi font. Mie imi plac fonturile alea si le folosesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Simple rau si iar iti apar liniile alea albe pe margini, ti-am mai spus sa dai crop jumate de milimetru sa nu se mai vada alea asa urat sau poate sunt puse de tine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustinRed Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Superbe. Felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimeniAltu BlackDeV1L Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 ce-i asta bre... o lucrare cu render? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Foarte reusite. Imi place cum ti-a iesit textul de pe prima poza,iar a doua intresante nuantele de culori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Ce pot spune? Efecte bune, text potrivit, font bun. Cat mai sus Ionut, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTK Magneto Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Felicitari pentru munca depusa, ai +1 de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Frumoase, la unele cred ca ai muncit ceva... Cred ca am sa apelez la tine cand o sa mai vreau vreo creatie....mie nu-mi ies asa bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Logo-ul e de la 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Logo-ul e de la 0. Nu e de la 0, ai luat capul de la header-ul de pe forum. E interesant cât de cât ce-ai făcut, dar sigur nu s-ar fi potrivit mai bine tema asta: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 (edited) Logo-ul pentru campionatul de poker nu este prea reuşit... Zic eu că acel jeton arăta mai bine dacă era pe black & white. În schimb bannerul pentru MC este minunat. Într-adevăr, nu sunt prea multe de văzut la poză, dar acel stroke îţi atrage automat vederea într-un mod plăcut. Ai putea să îmi spui cum se poate face? EDIT: Înţeles mon colonel! Edited February 26, 2013 by MrKira Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Nu e de la 0, ai luat capul de la header-ul de pe forum. E interesant cât de cât ce-ai făcut, dar sigur nu s-ar fi potrivit mai bine tema asta: ? Daca nu stii ce cerinte am primit cand am facut banneru', eu zic sa taci si nu-ti mai arati maiestria... Am facut cum mi s-a cerut. Logo-ul pentru campionatul de poker nu este prea reuşit... Zic eu că acel jeton arăta mai bine dacă era pe black & white. În schimb bannerul pentru MC este minunat. Într-adevăr, nu sunt prea multe de văzut la poză, dar acel stroke îţi atrage automat vederea într-un mod plăcut. Ai putea să îmi spui cum se poate face? Stroke-ul ala il am din PSD, da' nu e greu de facut. Adica e doar un stroke cu gradient overlay. Ii modifici unghiu' sa vina intr-o parte si aia e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 Stock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
draxx0r Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Sunt urâte scânteile alea, zici că sunt făcute in paint, e doar o opinie, nu am vrut să te ofensez (zic asta pentru că am văzut ca nu prea accepţi criticile) baftă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Sunt urâte scânteile alea, zici că sunt făcute in paint, e doar o opinie, nu am vrut să te ofensez (zic asta pentru că am văzut ca nu prea accepţi criticile) baftă! Accept criticile, da' nu sa vina sa-mi arate el ce creatie a facut si sa-mi zica ca a lui e mai buna. Aia nu e critica. Nici mie nu prea-mi plac scanteile, da' le-am lasat asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Accept criticile, da' nu sa vina sa-mi arate el ce creatie a facut si sa-mi zica ca a lui e mai buna. Aia nu e critica. Nici mie nu prea-mi plac scanteile, da' le-am lasat asa... In locul scanteilor ar fi mers o textura, cred ca am eu una potrivita. Ti-o dau pe messenger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Este oversharpen, iar textul este pe langa - ca si integrare, pozitionare, culoare si font -. Cromatica-i destul de agresiva. Bafta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paLmaT Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Sunt super pt o reclama . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Felicitari pentru munca de pusa in aceste creati, se vede ca muncesti ceva la ele, nu ca alti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts