MrYonutz Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 New Manga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Avatar MoiZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 E destul de fain, dar efectele nu sunt prea 'armonioase', ca sa zic. Lucreaza in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Nu stiu ce o fi insemnand MANGA,dar eu o sa o iau ca pe MANGĂ (beat),pentru ca e asa mai haotica,mie unul nu imi place faptul ca pui acei "purici" de fiecare data,care ma cam deranjeaza uneori.. Am observat ca la vt mergi pe stilul clean and simple,cred ca ar fi timpul sa tunnezi mai mult si prin asta nu ma refer sa o faci plina de roz si 700 de accesorii.. Am observat si ca la sig-uri tot pe stilul asta ai luat-o,ti-as recomanda cateva tutoriale la sig-uri ca sa iti pui la punct bazele,dupa iti poti lasa imaginatia sa curga . Mult succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 (edited) Nu stiu ce o fi insemnand MANGA,dar eu o sa o iau ca pe MANGĂ (beat),pentru ca e asa mai haotica,mie unul nu imi place faptul ca pui acei "purici" de fiecare data,care ma cam deranjeaza uneori.. Am observat ca la vt mergi pe stilul clean and simple,cred ca ar fi timpul sa tunnezi mai mult si prin asta nu ma refer sa o faci plina de roz si 700 de accesorii.. Am observat si ca la sig-uri tot pe stilul asta ai luat-o,ti-as recomanda cateva tutoriale la sig-uri ca sa iti pui la punct bazele,dupa iti poti lasa imaginatia sa curga . Mult succes pe viitor! 1. Manga tuning= Pixel cars. Google it! 2. Acei "purici" ii pun cu noise. Ii pun ca sa imite stickerele. 3. Nu cred ca ma voi apuca sa tunez masini foarte complicat. Mie asa imi plac. 4. La sig-uri nu imi place sa ma complic. O textura, un text frumos si eventual un brush ca sursa light mi se par de ajuns. Nu vreau sa le incarc prea mult. 5. Nu prea imi place sa urmez tutoriale la siguri. Ma plictisesc dupa al doilea, al treilea step. 6. Mersi pentru post si pentru sfaturi. New manga Edited July 24, 2011 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Am incercat sa fac cum a zis Eusebioo. Adica sa nu le mai fac asa simple. Nu prea mi-a iesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesar Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Am incercat sa fac cum a zis Eusebioo. Adica sa nu le mai fac asa simple. Nu prea mi-a iesit Renderul nu e incadrat bine deloc,efecte nasoale,mai lucreaza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Renderul nu e incadrat bine deloc,efecte nasoale,mai lucreaza . Ala nu e render Asa e stocku si am spus ca este prima mea incercare de ceva cam luminos si mai complex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 (edited) A iesit cat de cat frumos.. dar in loc de textura aceea portocalie trebuia sa pui un brash portocaliu sa ceva.. astept PM cu id-ul tau de Skype poate facem o colaborare sa vedem ce iese. Edited July 26, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 (edited) Edited August 1, 2011 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ul is back Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 imi plac foarte mult !!! ps: plz click pe link @signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ultima e cam neclara, mai urmeaza tutoriale. Plus ca poti incerca sa faci smudge ala. Roaga-l pe Eusebioo sa-ti dea niste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 imi plac foarte mult !!! ps: plz click pe link @signature Ma bucur ca iti plac, dar cauta un alt loc unde sa faci +1. Ultima e cam neclara, mai urmeaza tutoriale. Plus ca poti incerca sa faci smudge ala. Roaga-l pe Eusebioo sa-ti dea niste tutoriale. Ultima asa am vrut eu sa iasa. Am pus un GM de la verde la alb parca, sau 2 nuante de verde la opacity putin peste 50%. Daca se poate as vrea sa spuna cineva cate ceva despre fiecare in parte. Asa inteleg mai bine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miirel Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Nu sunt eu in masura sa comentez, dar eu in locu tau as alege pe ce sa ma perfectionez virtual tuning sau sig-uri. Si vad ca tu la VT te pricepi cat de cat, dar Sig-urile nu iti prea ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 (edited) Nu am facut un VT cap-coada de nu mai stiu cand. Nu prea mai sunt asa bun.. Am facut un Logo. Nu e reclama, firma nu exista. L-am facut pentru un concurs.. Este o firma de echipament de pescuit. Edit: Am facut si un VT... Edited August 3, 2011 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidl Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Uitete si tu cum sta roata din spate si cum sta roata din fata . Lucrezi prea simplu , jentiile , geamul si toba , atat ai modificat ....asta e VT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 (edited) Uitete si tu cum sta roata din spate si cum sta roata din fata . Lucrezi prea simplu , jentiile , geamul si toba , atat ai modificat ....asta e VT ? Roata din spate e camber negative.. Si as vrea sa vad si eu o lucrare de a ta daca nu cer prea mult.. De comentarii sunteti toti buni.. PS: Jenti sunt alea cu care mergi in mana, astea sunt jante. Edited August 4, 2011 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Manga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 18, 2011 Author Share Posted August 18, 2011 Mangaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Photo manip! Primul meu manip! Stock: Manip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emin3m Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 as vrea si eu sami iau una dintre ele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 (edited) as vrea si eu sami iau una dintre ele... WTF?!!? Ce? ON: Gift for Ale. Edited September 20, 2011 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 22, 2011 Author Share Posted October 22, 2011 Dupa vreo juma' de an de pauza in ceea ce tine de VT, revin cu un WIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Dupa vreo juma' de an de pauza in ceea ce tine de VT, revin cu un WIP. Wow , chiar imi place cum ai tuntat masina asta , felicitari ! Mai mergea sa ii pui niste tatuje pe usi dar e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 Wow , chiar imi place cum ai tuntat masina asta , felicitari ! Mai mergea sa ii pui niste tatuje pe usi dar e ok Ma bucur ca iti place. *Cred ca o sa revin cu lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts