Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Ideea e faina, imi place. Insa, ai fi putut ca in loc de pen tool in stanga is in dreapta calendarului, ma refer la capete, sa fi folosit un shape (line tool, ceva de genu). Ar fi dat mult mai fain asa, si in rest puteai pastra totul.

Liniile sunt brushuri, n-am vrut sa fie perfecte, am vrut sa dea impresia de o schita...

Mersi pentru parere.

Nem, asa era poza.

Edit:

iqCOk.png

E drăguţ dar dacă ai scris "Septembrie" scrii şi "4 ani alături de B-Zone" sau tot în engleză era mai bine, nu 2 limbi iar dacă vroiai să încercuieşti puteai cu un shape sau brush şi decupai dar cred că ai vrut să arate mai real adică încercuit "de mână".

E drăguţ dar dacă ai scris "Septembrie" scrii şi "4 ani alături de B-Zone" sau tot în engleză era mai bine, nu 2 limbi iar dacă vroiai să încercuieşti puteai cu un shape sau brush şi decupai dar cred că ai vrut să arate mai real adică încercuit "de mână".

D-asta am si dat cu brush patrat, sa arate ca un marker, daca puneam shape rotund se vedea urat si ireal.

Si, asa a cerut el textul...

Frumos GG

3. Membrii ce isi dau cu parerea asupra lucrarilor postate de altii trebuie sa alcatuiasca un comentariu cat mai complex. Posturile inutile, doar pentru +1 voi fi raportate si in final sanctionate cu WARN-UP.

Postul de mai sus, se incadreaza in grupa posturilor pentru +1, posturile inutile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.