Ciccio Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 (edited) Hitman 5 Va fi lansat în 2011 "Hitman" a fost unul dintre cele mai bune jocuri in 2000.Pana acum,"Hitman" are propriul sau film aparut in 2006 ( Hitman : Blood Money) care a fost un succes desavarsit.Acum,Agentul 47 se intoarce in Hitman 5 . Cand va aparea ? Conform celor de la play.com , Hitman 5 va aparea pe 28 Noiembrie 2011.Ei bine...cum nimanui nu i-a venit sa creada, aceasta "barfa" a fost verificata de cei de la "Great Graphics".Se pare ca DA,jocul va aparea prin 28 Noiembrie 2011 . Acum cine stie ? Poate va aparea mai tarziu sau mai devreme ... Din fericire,Eidos vor posta pe internet cat mai multe stiri despre acest joc cat mai curand posibil .Hitman 5 va fi valabil pentru PC,PS3 si XBOX360 ! Descriere : Hitman 5 este un nou tactical shooter din seria Hitman, ce va fi publicat de IO Interactive la sfârșitul anului 2011 . De asemenea , este continuarea unei serii foarte populare, cu milioane de fani in intreaga lume, serie care a dus la ecranizarea filmului Hitman (2007), și la apariția unei nuvele Hitman: Enemy Within . Deși circulă zvonurile că Hitman 5 va influneța povestea filmului, sau invers, IO Interactive le-a dezmințit, declarând totodată că și artwork-urile apărute recent pe forumuri nu au nici o legătură cu noul shooter tactic. O mulțime de fani așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii cu privire la Hitman 5, mai ales că au trecut deja patru ani de la apariția ultimului titlu din serie, Blood Money. Pentru unii e prea mult. Edited February 25, 2011 by Ciccio Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Am gasit un zvon cum ca Rocksteady Limited vor lucra alaturi de Io Interactive. Cei de la Rocksteady vor lucra la partea de motion capture. Prea multe detalii in plus n-am gasit, dar pare un joc frumos al francizei. Articol compliet Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllStarsOne Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Arata marfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scandal iz herE Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Speram sa straluceasca mai mult fata de hitman blood money la grafica , ca in screen-ul din partea dreapta nu arata asa misto . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Mai avem de asteptat baieti,am jucat toata seria Hitman. Speram sa intervina cu ceva trailere,poze,sa ne facem o idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNNNmL Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Din poze arata bine ... doar ca nu stiu daca o sa-mi mearga pe pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Blood Money a fost un joc excelent, la care aveai nevoie de cativa neuroni in cap ca sa-l termini fara notorietate (dificultate peste Easy). Asteptam Hitman 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 New : Se pare ca va aparea (pe pc) peste : 284 de zile (In Europa / America / Anglia). Anuntul a fost verificat si se pare ca jocul va aparea pe data precizata mai sus,foarte probabil cu mici intarzieri (de o zi,maxim 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts