Jump to content

Intrebare ( Incepator )

Brainy

Recommended Posts

Abia am inceput sa joc pe server de cateva zile si am cateva nelamuriri . Am facut lv 2 si mi-a aparut o chestie cu upgrade , la ce sa dau upgrade ? Exista stats ca si in singleplayer (muscle , stamina etc) ?

Sunt farmer, pana la ce lv ar trebuie sa raman cu acest job ?

Castigi ceva daca tii banii in banca , daca da in cat timp ? ( Cu cati bani mai mult ai in banca , cu atat mai multi bani primesti in payday ? )

Multumesc anticipat !

Abia am inceput sa joc pe server de cateva zile si am cateva nelamuriri . Am facut lv 2 si mi-a aparut o chestie cu upgrade , la ce sa dau upgrade ? Exista stats ca si in singleplayer (muscle , stamina etc) ?

Sunt farmer, pana la ce lv ar trebuie sa raman cu acest job ?

Castigi ceva daca tii banii in banca , daca da in cat timp ? ( Cu cati bani mai mult ai in banca , cu atat mai multi bani primesti in payday ? )

Multumesc anticipat !

salut

in legatura cu upgrades

e un fel de stats cum zici tu

poti upgrada cu comanda /upgrade

gasesti mai multe detalii aici http://b-zone.ro/forum/topic/46699-upgrades/

In legatura cu jobul farmer

ar trebui sa il ti pana la lvl 10 asa

Si in legatura cu banii in banca !

poate sti ca avem interes rate 0.1 , 0.2 cu cont premium

de exemplu daca ai un milion in banca primesti interes rate ( dobanda) : 100$ (0.1 rate) sau 200$ ( 0.2rate)

Sper ca am fost de ajutor!

salut

in legatura cu upgrades

e un fel de stats cum zici tu

poti upgrada cu comanda /upgrade

gasesti mai multe detalii aici http://b-zone.ro/forum/topic/46699-upgrades/

In legatura cu jobul farmer

ar trebui sa il ti pana la lvl 10 asa

Si in legatura cu banii in banca !

poate sti ca avem interes rate 0.1 , 0.2 cu cont premium

de exemplu daca ai un milion in banca primesti interes rate ( dobanda) : 100$ (0.1 rate) sau 200$ ( 0.2rate)

Sper ca am fost de ajutor!

Ti-a explicat tot, inafara de upgrades.

Upgrades nu prea conteaza mult, sincer.........Te spawnezi tot timpul cu 100hp deci la health nu are rost. Ai putea sa pui la Miser, Trader, Painkillers (Te ajuta in duele, din cate am auzit) si apoi la restul. Nimeni nu stie prea multe despre acele upgrades, pune-le pe care vrei.

Poti folosi acest link pentru a te lamuri cu upgrade-urile. Stats-urile din Single Player sunt toate puse la maxim asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Poti tine farmer pana pe la level 5 deoarece atunci poti intra intr-o factiune si unele factiuni cer un job anume. Daca tii mai multi bani in banca, da, primesti mai multi bani la payday. Primesti 0.1% din suma totala de bani pe care ii ai tu in banca la fiecare payday. Sper ca te-ai lamurit in legatura cu toate acestea si cu ajutorul celorlalti care au raspuns. Succes!

Poti folosi acest link pentru a te lamuri cu upgrade-urile. Stats-urile din Single Player sunt toate puse la maxim asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Poti tine farmer pana pe la level 5 deoarece atunci poti intra intr-o factiune si unele factiuni cer un job anume. Daca tii mai multi bani in banca, da, primesti mai multi bani la payday. Primesti 0.1% din suma totala de bani pe care ii ai tu in banca la fiecare payday. Sper ca te-ai lamurit in legatura cu toate acestea si cu ajutorul celorlalti care au raspuns. Succes!

La lv 2 am observat ca pot da upgrade doar la Alcoholic, respectiv DrugAddict .

Dupa ce fac lv 3 4 etc. punctele de upgrade primite la un lv anterior vor disparea ?

Care e comanda pentru chemarea politiei /call xxx ?

La lv 2 am observat ca pot da upgrade doar la Alcoholic, respectiv DrugAddict .

Dupa ce fac lv 3 4 etc. punctele de upgrade primite la un lv anterior vor disparea ?

Care e comanda pentru chemarea politiei /call xxx ?

nu dispar

/call 911 -police /paramedic

nu dispar

/call 911 -police /paramedic

Ok multumesc . As vrea o lista cu comenzi genul /sleep /drink .

Si cineva daca se poate sa imi puna un screenshot cu locatia bancii pe harta .

Totodata am facut lv 3 , la ce sa dau upgrade: Miser / Drugs / Alcoholic ?

Multumesc tuturor pentru raspunsuri !

Ok multumesc . As vrea o lista cu comenzi genul /sleep /drink .

Si cineva daca se poate sa imi puna un screenshot cu locatia bancii pe harta .

Totodata am facut lv 3 , la ce sa dau upgrade: Miser / Drugs / Alcoholic ?

Multumesc tuturor pentru raspunsuri !

poti da /help pt comenzi

dar uite aici un tutorial facut de mn

http://b-zone.ro/forum/topic/50617-tutorial-un-ghid-pentru-cei-incepatorii/

ls

62841329939799884701.jpg

lv

69050460410041746194.jpg

/upgrade misser

si asa la lvl mai mare nu o sa ai la ce sa mai pui

deci pune la cv

Sunt destul de pozitionate aiurea unele chestii pe mapa ta skyly, uite-te unde-i VineWood ...

Fie, cred ca vrei sa afli anim-urile ? /animlist . Scrii /stopanim ca sa te opresti din lucrul acela.

Te referi la comenzi gen /f /invite etc? /help.

Nu cred ca vei revenii , fiindca este un topic total aiurea ,exista topicul INTREBARI SI NELAMURIRI.

dar lasal frate ce ai cu el :| poate nu stia :-J puteai sa ii spui frumos :-J dar nahhh romanu

inca e incepator daca stia presupun ca intreba acolo ;)

daca mai ai nelamuriri click aici ->>> http://b-zone.ro/forum/topic/8840-intrebari-si-nelamuriri/

In legatura cu jobul.

Pai nu e neaparat sa-l tii pana lal lvl 10 .

De ex, pt un event Derby(Last Car Standing), este cel mai potrivit moment pentru a fi Mecanic.

Pt event shooting e bine sa fii Arms Dealer.

si tot asa...

Pt o plimbare e bine sa fi Bus Driver... si tot asa. Tu decizi

Nu cred ca vei revenii , fiindca este un topic total aiurea ,exista topicul INTREBARI SI NELAMURIRI.

Stiu ca tu esti singurul din lume care s-a nascut invatat .. un moderator junk/lock topic .

Multumesc celor care au fost amabili sa raspunda .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.