Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

2010 FIFA World Cup South Africa


Captain Bloo
 Share

Recommended Posts

2010-fifa-world-cup-south-africa_2_2294.jpg

 

2010 FIFA World Cup vine cu o alegere: fa istorie sau rescrie istoria. Oricum, vei avea exprienta de a juca sportul rege pe o scena grandioasa. Alege una din 199 de natiuni participante si paveaza-ti drumul spre glorie, de la calificari la finala. Sau sari peste calificari si fa istorie online, unde, pentru prima data, te poti intrece intr-o full 32-team replica a turneului Cupei Mondiale. Fiecare echipa are strategie specifica natiunii sale, justari de tactica la mijlocul jocului si efecte ce nu au mai fost vazute intr-un joc de gen pana in acest moment.

 

Link to comment
Share on other sites

Dupa grafica pe care o are,nu cred ca este pe PC.

Pentru calculator va recomand PES.Are un gameplay si o grafica mult mai buna decat Fifa.

Link to comment
Share on other sites

Nice rau de tot

Fii mai atent data viitoare la felul cum postezi , reciteste ( sau citeste ) regulamentul , nu este facut degeaba . Data viitoare vei fi sanctionat !

 

jmecher jokul

Ai mai postat odata in acest topic , prima oara ai postat bine dar de data aceasta ai cam dato in bara . Fii mai atent data viitoare , altfel vei fi sanctionat!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.