DieseL Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Fight Night Champion este ultimul joc in materie de box lansat de EA Sports pentru PS3 si Xbox 360. Experimenteaza un joc de box cum n-ai mai vazut pana acum! Vei putea lupta cu Andre Bishop intr-un campionat bazat pe o poveste bine pusa la punct sau cu unul dintre cei peste 50 de luptatori legendari. Intra intr-o lume plina de brutalitate, nesiguranta, tradare si razbunare! Controleaza miscarile luptatorului tau cu o precizie foarte ridicata, datorita unor noi controale redefinite! Iti poti dezvolta propria sala de box online pentru ca tu si prietenii tai sa puteti boxa stabilind astfel cine este campionul suprem. Platforme: PS3, Xbox360 Lansare: 1 Martie 2011 Publisher: EA Sprots Screenshots: 1 2 3 4 5 6 http://www.youtube.com/watch?v=7k6EsGdRtXs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brooklyn Brown Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Zici ca e "Rocky 4". Nu-mi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleM3nT Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 lam terminat pe xbox jokul nu am pierdut niciun meci is prea bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Arata bine ! Am sa-l incerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Pfoai ce grafica are. Dupa cum vad in descriere,are un storyline mai avansat ca precedentele. Frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Foarte frumos jocul. O grafica de exceptie. Cu siguranta merita incercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scandal iz herE Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Grafica e impecabila , cu mult peste precedentele . Un joc interesant si captivant . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleM3nT Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Nu pot sa spun mai mult ,grafica bestiala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil ViP xD Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 De cand asteptam Jocu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ba.. nu prea ma pasioneasa jocurile astea... Dar asta cred ca merita incercat. Am un xbox.. nu stiu daca mai merge. dar in fine il iau si il incerc si revin cu edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Il am pe x-box 360 e prea tare.si grafica e faina si storyline`u e tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
liniuta Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Foarte tare jocu, bft ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arries Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Ce grafica misto are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts