S c a r f a c e Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 * Nick-ul tau: griFu * Descrierea bugului: Deci,intr`o seara ma plimbam cu nrg dupa robberi,runneri.Dintr`o data "Car jacked",tin sa precizez ca nu e prima oara si a disparut nrg:| * ScreenShot(s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Cauza este urmatoare (nu vorbesc prostii, mi sa intamplat si mie): Playerii te vad intrand in garduri si cazut de pe NRG, acestia vin iti iau nrg-ul , imaginea blocandu-se, iar cand lag-ul revine la normal tu ramai fara NRG (car jacker) iar playerul respectiv ramane cu NRG . Sper ca ai inteles Mie mi sa int. sa vad un player intrand in zid, acesta cazand de pe NRG. Eu am loat nrg-ul iar cand lag-ul si-a revenit la normal eu eram pe nrg si nu el, iar lui ia aparut dintr-o data Car Jacker , este de la lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Da,dar faza e ca nu aveam lag nu nimic,mergeam pur si simplu cu viteza,nu aveam lag nu nimic,si dintrodata car jacked... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Este din cauza lagului nu te mai agita atat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Da,dar faza e ca mam saturat sa fug dupa robberi,runneri si sa dispara nrgu pur si simplu,,,e ceva totusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 deci e din cauza la lag mi sa intamplat si mie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImpactStyle Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Poate fi si de la lagg dar si de la cod Stiti cu totii , apesi pe home si furi masina , chiar daca o conduce cineva sau e blocata. Bafta , nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipsuletzz Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 E din cauza lagului nu te speria Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 E din cauza lagului nu te speria Cer warn up pt. tine,te-ai apucat la toate 'bug reports' sa spui ca:De la lag,se da ban ,nuj ce,scrii pt +1 . Am aflat cauza,daca am stat esc pe urma am revenit dupa 10-12 min,cineva l-a luat iar eu nu am aparut pe motor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeBer Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Nu e din cauza laugului Si mie mi sa intamplat asta Si numai la nrg Patesc asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Cauzele pot fi : 1. Este lag. 2. Cineva era AFK pe NRG, apoi tu l-ai luat, exemplu : eu stau afk, tu vii si imi furi NRG.Dupa ce mi l-ai furat se pot intampla 2 lucruri : -Eu cand revin de pe ESC voi vedea "Car has jacked" , chestia aia. -Cand revin, am in continuare NRG, si ramai tu fara. In nici un caz , nu e bug.Asa este pe toate serverele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.