Jump to content

B-Zone Logo

Rock
 Share

Recommended Posts

Nu ma deranjeaza sa fiu criticat....astept sfaturi de la toti dar nu cu reply-uri Praf,dezastru etc. Dar accept orice sfat,stiu ca sunt unii profesionisti pe aici.

88733572524343171875.png

E frumosa creatia, dar mai ai de lucrat :)

Apreciam munca depusa, sa vedem ce zic designerii

Edited by magestratu

Un text cu glow , un shape patrat rotit la 45 de grade cu glow si alt text pus inauntrul cubului ... E lucrare de 5 minute , doar pentru + 1 . Daca vreti sa faceti ceva cu adevarat bun , straduitiva , nu asa in 5-10 minute .

Multumesc de aprecieri inteleg ca mai am de lucrat,dar a fost ceva care altul nu a incercat sa faca(ma refer la stil).Eu am dat doar o idee cei care sunt capabili sa faca ceva frumos din aceasta idee as vrea sa vad ce iese.Inca odata multumiri tuturor.Nightfury nu m-ai impresionat cu reply-ul tau....in schimb multumesc SebastHian

Hmm e prea simpla lucrarea .. Puteai sa faci mai mult , Data viitoare controleaza glow-ul , nu-l mai fa asa puternic . Fa-l mai subtil sa zicem cu o opacitate de 25 % .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.