RiddeRee wtf Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 M-am hotarat sa desenez fiecare lider de mafie cu skinu corespunzator fiecaruia! Si sigla b-zone! Imi cer scuze de calitate nu e nevoie sa va spun eu numele la fiecare cred ai stiti... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Nu te supara ca iti zic , desenul este frumos , insa pupincurismul este in toi .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Imi place cum l-ai facut pe Razvan 14 .. Super desenul...Ai talent ...Dar te rog sa iti pui desenele la Arte plastice Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNNNmL Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Dragut, dar mi se pare ca atunci cand ai facut sigla b-zone ai pus foaia pe ecran . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiddeRee wtf Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 Dragut, dar mi se pare ca atunci cand ai facut sigla b-zone ai pus foaia pe ecran . Stai flex ca nu e pe ecran + ca am facut desene de 1000 de ori mai reusite si nu au fost eracn acuma ramane la parerea voastra! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNNNmL Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ok domnu' paintar Sper ca nu te-a deranjat argumentul meu, mi-am dat si eu cu pararea Link to comment Share on other sites More sharing options...
mApY Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Bravo foarte frumos ai talent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 frumos ! talentat mai esti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Frumos , ai talent ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Galliano Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ai mai realizat tu un desen , cel cu masina daca nu ma insel si era foarte frumos. Nu mai are rost sa spun ca si asta este foarte frumos. Felicitari! Chiar ai talent, si nu pune la suflet toate rautatile care sunt scrise aici, ori ca e facut pe ecran ori ... Ai mai demonstrat ca te pricepi . Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakE Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Mama,tu nu te saturi cu desenatu' ma ? Frumoase,imi place foarte mult. Bravo , 1+ de la mine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ai mai realizat tu un desen , cel cu masina daca nu ma insel si era foarte frumos. Nu mai are rost sa spun ca si asta este foarte frumos. Felicitari! Chiar ai talent, si nu pune la suflet toate rautatile care sunt scrise aici, ori ca e facut pe ecran ori ... Ai mai demonstrat ca te pricepi . Tine-o tot asa. Am vazut si eu cealalta imagine creata de tine cu creionul ) Cum spune si Frank, ai talent ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ti-au iesit frumos.Ai talent, trebe doar lucrat putin si vei fi expert in desen. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Univel Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Se vede ca esti priceput.Dar mai ai de lucrat ... (parerea mea). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGtP Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Este foarte frumos , dar sincer vreau sa te perfectionezi mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
noblue Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ce fain l ai facut pe oasis. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubble Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Talentat o.O n-am cuvinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jelewwwwww Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Frumos, bravo ai talent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 M-am hotarat sa desenez fiecare lider de mafie cu skinu corespunzator fiecaruia! Si sigla b-zone! Imi cer scuze de calitate nu e nevoie sa va spun eu numele la fiecare cred ai stiti... Ai folosit si creion d-ala din carbune, sau cum se zice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyTzuu Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Frumos, felicitari ai talent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxi.gen Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 foarte faine desenele bravo imi plac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 (edited) gg,m-am inselat cand am spus...stii tu ce foarte frumos,cel mai reusit e a lui oacc si al lui oasis...foarte frumos. sa mai faci desene,chiar mai vreau sa vad.. Edited March 12, 2011 by Gat Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K O R P I O Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Felicitari! Chiar daca au mai spus-o si altii, nu ma abat de a o spune. Ai talent! +1 si de la mine! La mai multe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts