MVM9 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 NICK: MVM9 Intrebare: daca tot miati dat ban pt limbaj va rog datimi si si 3/3 si anulatimile va rog frumosssssssss anulatimile... multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 1.Nu trebuia sa faci un topic pentru asa ceva ! 2.Incearca sa scrii cat mai coerent,eu sincer n-am inteles ce-ai vrut sa spui ... 3.Daca ai luat ban permanent va trebui sa intri pe clienti.b-zone si sa platesti 10E ca sa-ti scoata banul 3.Daca ai luat ban pe o periada limitata asteapta pana la data respectiva,banul va disparea automat. Sper ca ti-am fost de ajutor si fii mai atent cand faci un topic deoarece risti suspend PERMANENT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasy Bledea Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 NICK: MVM9 Intrebare: daca tot miati dat ban pt limbaj va rog datimi si si 3/3 si anulatimile va rog frumosssssssss anulatimile... multumesc Daca Ai luat ban,intra la Cereri Unban,si poate ai o sansa,dar te intreb,tu ai lipsit cand s-a predat gramatica la scoala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SenzCross Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 100% A lipsit atunci de la ora de Gramatica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 100% A lipsit atunci de la ora de Gramatica ! 1.Ce gluma buna.. 2.Gramatica nu se preda intr-o singura ora. 3. Nu mai faceti +1 sau sa il luati peste picior. ......... MVM9 , faci o cerere de unban in topicul acesta http://b-zone.ro/forum/topic/8002-cereri-unbanunban-requests/ si astepti pana ce Ryan va raspunde. Atunci vei vedea daca ti-a acceptat unbanul sau nu. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 NICK: MVM9 Intrebare: daca tot miati dat ban pt limbaj va rog datimi si si 3/3 si anulatimile va rog frumosssssssss anulatimile... multumesc nu are cum sa-ti dea 3/3 la warnuri,si dupa sa le scoata, trebuie sa platesti pt a ti se scoate warnurile. EDIT : Fa cerere de unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Gat n-ai inteles,el vrea sa i se mai dea un warn in timpu in care are ban,adica , cand intra sa nu mai aiba warn-uri,el prefera warn in loc de ban ... Astepti sa se termine perioada banata,faci si tu cerere unban si ramai cu 2/3 ... si eu am la fel .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.