Jump to content

Varog frumos

MVM9

Recommended Posts

1.Nu trebuia sa faci un topic pentru asa ceva !

2.Incearca sa scrii cat mai coerent,eu sincer n-am inteles ce-ai vrut sa spui ...

3.Daca ai luat ban permanent va trebui sa intri pe clienti.b-zone si sa platesti 10E ca sa-ti scoata banul

3.Daca ai luat ban pe o periada limitata asteapta pana la data respectiva,banul va disparea automat.

Sper ca ti-am fost de ajutor si fii mai atent cand faci un topic deoarece risti suspend PERMANENT !

NICK: MVM9

Intrebare: daca tot miati dat ban pt limbaj va rog datimi si si 3/3 si anulatimile va rog frumosssssssss anulatimile... multumesc

Daca Ai luat ban,intra la Cereri Unban,si poate ai o sansa,dar te intreb,tu ai lipsit cand s-a predat gramatica la scoala?

100% A lipsit atunci de la ora de Gramatica :)) !

1.Ce gluma buna..;)

2.Gramatica nu se preda intr-o singura ora.

3. Nu mai faceti +1 sau sa il luati peste picior.

.........

MVM9 , faci o cerere de unban in topicul acesta http://b-zone.ro/forum/topic/8002-cereri-unbanunban-requests/ si astepti pana ce Ryan va raspunde. Atunci vei vedea daca ti-a acceptat unbanul sau nu.

Bafta

NICK: MVM9

Intrebare: daca tot miati dat ban pt limbaj va rog datimi si si 3/3 si anulatimile va rog frumosssssssss anulatimile... multumesc

nu are cum sa-ti dea 3/3 la warnuri,si dupa sa le scoata, trebuie sa platesti pt a ti se scoate warnurile.

EDIT : Fa cerere de unban.

Gat n-ai inteles,el vrea sa i se mai dea un warn in timpu in care are ban,adica , cand intra sa nu mai aiba warn-uri,el prefera warn in loc de ban ...

Astepti sa se termine perioada banata,faci si tu cerere unban si ramai cu 2/3 ... si eu am la fel ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.