Jump to content

[Winner Cozma9][B-zone Battle]Cozma vs Dr.Sk

CozmaAlaDin2010
 Share

Recommended Posts

Prima lucrare arata destul de bine. Lumina de sus strica. Fundalul cam blurat, puteai pune ceva mai putin opacity pe acel blur.

La a doua lucrare, nimic nu arata bine. este LQ, text urat, prea luminoasa.

Vot 1.

Mama,toti va dati mari profesionisti pe aici.

Vote 1 draguta integrare,daca mai scadeai din blur era o lucrare frumoasa.

2 e LQ urata..textu strica si mai mult da de fapt nu e nimic bun ca sa strice vreo ceva..

Sa fim seriosi. Nu ca eu oi fi maestru, sau altceva. Sunt 2 lucrari destul de slabe, aveam pretentii de la voi. Fie. Oricum, se stie clar ale cui sunt lucrarile.

In primul rand, lucrarile sunt LQ, sper ca data viitoare sa le salvati in format png/jpg...La #1 cred ca ce este in spate, nu este c4d, si asa este textura, daca este, oricum este blurata.Lumina FAKE de sus strica.Renderul LQ !!!

La #2... Pfiuuu :-< .Renderul blurat sau LQ, luminile acelea, foarte urate, fie ca sunt facute cu brush sau c4d.Iar textul...Baga blending si un stroke de negru pe 1px si dupa la layer baga fill 50%..Ar arata mai bine cred.

In concluzie vote #1...

Edited by HypnoSe

1. lumina proasta , background fals tot ce e facut bine e blurul dupa c4d , render prea shapen.

2. e LQ , fulgerul nu are niciun rost fix pe render

Vote 1

off: nu sunt stralucite dar... merge

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.