Jump to content

[ Intrebare ] Nvidia Gtx585

Recommended Posts

Salut.Am si eu o curiozitate mare la aceasta placa video.Momentan ma gandeam la 2 x Gtx580 sa-mi cumpar cu ajutorul lui Syn, dar multi prieteni au zis sa astept noul Gtx585 2 gb pe 512 bits! Sa fie adevarat ? Procesor grafic , biti si memorie toate mai mari ? Am folosit si google si nu am gasit nimic.Daca stiti voi ceva, orice despre aceasta placa video va rog sa postati.Se merita sa astept daca nu apare pana in aprilie - mai 2011 ? Multumesc anticipat.

2 placi in SLI bat intotdeauna o singura placa (mai ales la ce monstru e GTX580), indiferent ce statistici ar avea. Si cu 4GB era inferioara celor doua 580-uri.

Pai de gtx585 era vorba dar tot dual vreau sa-mi cumpar adica 2 gtx580 sau 2 gtx585 acuma depinde cand va fi lansata pe piatza deoarece daca pe 10 aprilie ajung in tara vreau pana de paste sa am pc gata facut.U ai gasit ceva pe net despre gtx585 syn ? O sa vb pe mess de pe 10 aprilie ok ? Multumesc frumos.

Edited by DragoshCosmin

2 placi in SLI bat intotdeauna o singura placa (mai ales la ce monstru e GTX580), indiferent ce statistici ar avea. Si cu 4GB era inferioara celor doua 580-uri.

TOPIC CLOSED !!!

Imi cer scuze syn cautand pe nvidia forum am gasit new nvidia Gtx590 release date 22 march 2011 . O sa aibe 3 gb memory 1.5 gb individual gpu si procesor grafic mai mare ca gtx580 de la 780 mhz Gtx590 o sa aibe 850 mhz o sa fie dual gpu dar tot pe 384 biti individual gpu :| Astia mai ziceau de quad sli in viitor sa poti pune 2 placi video dual gpu Gtx590. Presimt ca atx-u de 1.200 wats peste 1 an nu o sa mai imi fie de folos.

Ps. O sa optez pentru Gtx590 Sli pentru ca in viitor sa mai bag un gtx590 cand o aparea quad sli asta, daca nu o fi aparut deja.Deci Syn i7 980x 3.33 ghz extreme sursa atx 1200 wats nvidia gtx 590 dar o placa de baza mult mai buna ca Rampage 3 ?

Multumesc pentru seriozitate syn.Raman dator.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.