Jump to content

Ofer Invitaţii Filelist

Invaeus

Recommended Posts

Ofer 8 invitaţii pe Filelist. (pe moment) Dacă nu-mi faceţi probleme vor mai veni.

Vă aştept prin PM sau aici cu adresa de email (de preferat prin PM) şi să-mi spuneţi providerul pe care îl aveţi. (de unde aveţi internet)

Ti-am trimis PM .

Am primit o întrebare legată de "de ce am nevoie să ştiu providerul vostru", iar răspunsul este că vreau să ştiu dacă vă puteţi menţine raţia.

(Vă anunţ de pe acum că dacă aveţi deja cont şi mai cereţi şi acum invitaţie să vă abţineţi că veţi primi disable pe ambele).

Ofer 8 invitaţii pe Filelist. (pe moment) Dacă nu-mi faceţi probleme vor mai veni.

Vă aştept prin PM sau aici cu adresa de email (de preferat prin PM) şi să-mi spuneţi providerul pe care îl aveţi. (de unde aveţi internet)

Te rog sa editezi postul, ai un model de postare. In caz contrar, inchid si sterg topicul.

u mad ?

dacă şi la chestiile gratis îmi veniţi cu tot felul de reguli stupide şi modele de postare ...

am editat, sper că poţi dormi la noapte acum.

u mad ?

dacă şi la chestiile gratis îmi veniţi cu tot felul de reguli stupide şi modele de postare ...

am editat, sper că poţi dormi la noapte acum.

Nu e vorba de asta. E vorba ca fiecare trebuie sa respecte modelul, indiferent de produs sau de pretul acestuia.

P.S: FRUMOS DIN PARTEA TA, DE A OFERI GRATIS INVITATII FILELIST.

Am primit destule pm-uri. Am dat în seara asta la câţiva dintre voi, până mâine dupăamiază veţi primi cu toţii.

Mai ofer până mâine la 12:00, după mai fac o pauză.

# Gata. Toată lumea care a dat PM a primit invitaţie, mai puţin cei care au sub 80 de posturi şi cont de câteva zile. [Am specificat să nu-mi daţi PM dacă nu aveţi 80 posturi]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.