TOV ZaNa Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Noul joc The Sims: Medieval va fi lansat pe 22 Martie si este cu totul diferit fata de ce ati jucat pana acum: personajele se vor alerga cu topoare, sabii, sulite, potiuni magice si vor incerca sa se omoare unii pe altii…nu a luat-o nimeni razna, ci este noua serie Sims care se petrece in Evul Mediu. The Sims s-a transformat intr-un RPG bazat pe quest-uri (gen World of Warcraft), iar scopul principal este sa construiesti un regat. Probleme apar de peste tot: rivali care vor sa rapeasca fiica regelui, printese care nu vor sa se marite, dar si spioni ale altor regate care vor sa te otraveasca. Vesti proaste sunt ca nu vom mai putea personaliza la maxim mediul inconjurator si personajele, deoarece s-a pus accentul pe quest-uri si dueluri, iar posibilitatea de a muri intr-o misiune este mare deoarece trebuie sa ne ferim de animalele salbatice, de cei ce vor sa ne otraveasca, cei care se dueleaza cu noi si de revoltele din sate. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=cPVE94903AE In noul Sims vom putea controla mai multe “clase” de oameni sau meserii: Vrajitor: luptati-va cu inamicii folosind magia Spionul: otraviti adversatii sau furati de la altii pentru propriul regat Preotul bun si preotul rau: convertiti personajele prin vorbe bune sau prin ceva violenta Fierar: fauritor de arme si armuri Fizicianul: imbunatateste viata oamenilor si arta razboiului implementand tehnologie medievala Cavalerul: antrenat pentru a lupta in orice conditii Comerciant: are acces la marfuri internationale si face schimburi profitabile Comediantii: canta si recita poezii pentru celelalte personaje. Cerinte minime: Pentru WINDOWS XP Procesor de 2.0 GHz P4 sau echivalent 1 GB RAM Placa Video cu 256 MB cu suport pentru Pixel Shader 2.0 Ultima versiune DirectX 9.0c Microsoft Windows XP Service Pack 2 Pentru WINDOWS VISTA si WINDOWS 7 Procesor de 2.4 GHz P4 sau echivalent 1,5 GB RAM Placa Video cu 256 MB cu suport pentru Pixel Shader 2.0 Microsoft Windows Vista Service Pack 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Haha , intodeauna mi-a placut seria sims , daca e adevarat ce ai scris tu acolo se anunta un joc tare. O sa il iau cand apare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 (edited) Din Trailer pare bun,chiar o sa il incerc sa vad cum e cand apare Edited March 21, 2011 by Superdryjpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Nu mi-a placut seria Sims niciodata,este un joc mai mult pentru fete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoo11 Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Super jocul e mijto ca e din trecut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XteNs Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Nu e de fete cum zici tu, e chiar dragut jocul. Abia astept sa apara Link to comment Share on other sites More sharing options...
zGabi Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Nu am jucat niciodata Sims , dar credca o sa il incerc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Sims e cel mai aiurea joc. Sims e cel mai aiurea joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Sincer nu-mi place deloc acest joc , nu stiu de ce..Poate nu's invatat cu jocurile astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOV ZaNa Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 Poate e un joc mai mult pentru fete sau poate nu va place dar mie mi-a placut, imi place si imi va place in continuare. Toata seria Sims este frumoasa, acum depinde si de gusturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mages Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Doamne ce au mai ajuns sa faca producatorii de la The Sims Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReasoNeL Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 @LoveCraft chiar ca asa era mult mai frumos inainte dar cu asta parca au stricat seria.Asta este parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephano C Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Am o parere foarte proasta despre jocul asta ! Sau facut de ras cei de la sims serios ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts