Unknown X Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Portal Portal este o mare realizare a producatorului Valve , care a conceput un Puzzle Sci-Fi , in acest joc totul se bazeaza pe imaginatia jucatorului pentru a iesii din anumite camere . Numele sugestiv al jocului " Portal " ne face deja sa ne gandim , oare in acest joc este vorba despre portaluri ? Pai da , in mare parte . Jocul il are ca protagonist pe Chell , pe care il controlam dintr-o perspectiva First-Person . Grafica jocului este asemanatoare cu cea a jocului Half-Life 2 , poate chiar identica , nu stiu sa ma pronunt sigur pe aceasta tema . Lucruri notabile despre joc : Jocul este dezvoltat si pentru MAC Este disponibil download-ului prin serviciul de distribuire Steam , contra cost Are o continuare , numita sugestiv Portal 2 , programata sa fie lansata in acest an pe data de 18.04.2011 Gameplay-ul jocului Trebuie sa admit , ca jocul suprinde prin fizica sa . Arma portal creeaza doua tipuri de " gauri " una de culoare portocalie si una albastra , nu conteaza prin care intram ideea este ca mereu vom iesi prin cealalta " gaura " . Faza frumoasa este alta , jocul testeaza imaginatia si cateva cunostite din fizica , asta ce inseamna ? Pai trebuie sa gasesti o cale cat mai usoara ca sa ajungi dintr-un punct A intr-un punct B . Inca un lucru incredibil si putin mai greu de explicat pentru mine este directia " gaurilor " . Spre exemplu vom lua o camera obisnuita , voi face o gaura in podea si una pe un perete . Eu daca ma arunc prin gaura din perete voi iesi din podea , cazand iar in gaura datorita faptului ca aceasta se afla pe podea iesind din nou prin perete . Insa daca intru prin podea voi iesi cu o viteza mult mai mare prin perete . Sper ca urmatoarea imagine sa explice mai multe ! Jocul are mult mai multe lucruri de laudat , dar asta ar insemna o buna bucata de timp folosita pentru " traducerea " acestora pe intelesul tuturor ! Trailer-ul jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonnyy Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 acum il iau , forte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Nice,l-am avut pe steam,insa m-am plictisit repede de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Pare distractiv, interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts