Unknown X Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Medieval 2 : Total War Medieval 2 : Total War face parte din seria Total War a celor de la The Creative Assembly , jocul este un TBS ( turn-based strategic ) . Actiunea jocului se petrece undeva in jurul anilor 1080 - 1530 . Jocul poate fi jucat in mai multe moduri : Tutorial Campaign Grand Campaign Campania permite controralea unei factiuni pe o anumita perioada de timp , acest control se refera la cel militar , politic si economic . Cum jocul este un TBS in tura jucatorului puteti muta armatele , spionii , agentii etc . Daca jucatorul decide sa atace o armata rivala jocul va ofera sa alegeti intre : lasarea calculatorului sa rezolve batalia ori sa intrati in Battle Mode si sa controlati singuri trupele dumneavoastra , tot in Battle Mode puteti opta pentru niste miscari strategice , spre exemplu capcane in care trimiteti trupele in fata iar in momentul in care inimici sunt aproape ordonati o retragere sau regrupare ! Campania normala presupune cucerirea altor doua sau mai multe factiuni , dupa caz . Spre exemplu Holy Roman Empire trebuie sa-si infranga inamici ei istorici Milan si Denmark , aceasta chestie poate creea avantaje , depinde de ce factiune alegeti la inceputul campaniei . Grafica jocului este modesta avand in vederea grafica din ziua de astazi , totusi grafica a fost destul de reusita pentru anul in care a fost lansat jocul , adica 2007 . Sunetul este unul destul de reusit , te face sa te integrezi mai bine in atmosfera jocului . Cerinte minime de sistem Procesor : 1.5GHz Pentium 4® (1500MHz) or AMD® Athlon 64 or equivalent Memorie RAM : 512 MB Placa video : 128 MB HDD : 9000 MB Trailer-ul jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Cerintele nu sunt foarte mari, jocul este destul de interesant, dar nu se afla printre jocurile mele preferate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 (edited) Imi place O sa incerc sal descarc, daca pot, revin cu recomandare Edit: La inceput ti se pare greu, dupa inveti. E super tare jocul! Edited April 7, 2011 by SpliT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoo11 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 L-am jucat super tare pt ca scrie total war cea mai tare firam de jocuri de strategie .Mi imi place cel mai mult Napoleon Total war Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 E smecher si e fabricat de cea mai buna firma de jocuri de strategie .Recomand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
momaie Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 frumos joc o sal probez Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 frumos joc o sal probez Lasa , nu e nevoie mi-am dat seama ca postezi pentru + 1 pentru ca nu e singurul post de genu' . Data viitoare vei fi sanctionat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arries Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Misto jocul am sa-l incerc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts