DragoshCosmin Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Salut. Optez sa-mi fac un sistem pc nou 4.500 euro sau sa-mi cumpar o masina deja inmatriculata in Romania pana in 6.000 euro cel mult.Nu vreau sa aud de Logan nu vreau o masina noua in acesti bani pentru ca debea din mai o sa ma apuc de scoala de soferi si stii cum e incepator... As vrea o masina cu 4 usi sau 5.Eu ce am vazut mai bun a fost din 2007 cu 70.000 km un Ford Focus la 4.500 euro inmatriculat .Daca gasiti voi ceva bun la mana a 2 a pana in 6.000 euro va rog sa postati aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Masini la mana a 2-a pana in suma de 6000 Euro sunt o gramada. In orice caz, eu iti recomand, ca de inceput, Opel Astra, VolksWagen Golf / Polo sau Renault Megane, care sunt si ieftine si bune din orice punct de vedere si este numai buna pentru incepatori (din cazurile pe care le cunosc). Acum, depinde de tine ce masina iti cumperi, la urma urmei, sunt banii tai. Eu ti-am dat o idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Renault Megane 2, ajunge la 6000,Diesel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvH Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 (edited) Sunt multe masini "cat de cat bune" la pretul care il oferi,dar din start anul te va dezavantajea ... In primul rand la 6.000 de E si an 2007 , no sa gasesti decat Ford , Renault,Opel,Fiat,Chevrolet... Eu ti-as spune sa mergi pe un Golf 4 sau m-ai astepti sa scada preturile si optezi pentru un GOLF 5 care iti spun ca este superb ,am avut un Golf 5 si credema ca e super bun si pentru consum si pentru oras si m-ai ales ca e GERMANA !... De golf 4 pot sa iti spun ca are un prieten si m-am dat cu el si merge ff bine,are suspensie sport nu e asa comfortabila.Masina are peste 200 de mi de km si e incredibil cum trage si cum "urca in trepte" Eu te sfatuiesc sa mergi pe un VW...s-au ma rog daca ai bani de Bmw,audi ...n-ar fi rau =]]] Acuma depinde la ce te astepti de la o masina..... Edited March 27, 2011 by bvH Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts