Unknown X Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 World of Tanks Toti am auzit de asa numitul tank , cred ca toti si-au dorit sa vada unu pe viu si tot atat de multi si-au dorit sa controleze unul , ei bine acum avem aceasta posibilitate , chiar mai bine avem posibilitatea sa ne masuram capabilitatea contra altor jucatori intr-un MMO numit World of Tanks . Jocul este produs si distribuit de Wargaming.net , am uitat sa mentionez ca este un F2P ( Free 2 Play ) . Momentan jocul este inca la versiunea BETA , doritorii putand aplica pentru a intra in programul Closed Beta . World of Tanks este dezvoltat pentru Windows si este programat pentru lansare in acest an pe data de 12 Aprilie . La inceput fiecare va putea incepe cu un tanc rus , german sau american . In timp se poate ajunge la o " monstrozitate " de tanc care poate dobori tancul de la inceput fara cel mai mic efort . Fiecare tanc suporta un numar de upgrade-uri , tot in acelasi timp tancurile pot fi distruse in lupta acestea avand ulterior nevoie de reparatii ca sa le mai puteti folosi . Grafica jocului este destul de buna , avand in vedere ca este un F2P . Cerinte minime de sistem Procesor : 2GHz Memorie RAM : 1GB Placa video : GeForce 6800GT (128 MB) / ATI analog, HDD : 2GB Trailer-ul jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Cerintele-s bune,jocul nu e cine stie ce,poate doar pentru pasionatii genului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Handkerchiefs Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Este o idee ingenioasa , dar nu o sa se omoare lumea dupa acest joc. Parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Grafica este frumoasa, cerintele sunt potrivite, oricine le poate indeplini, dar, sincer sa fiu, daca e BETA nu prea multa lume o sa il joace, parerea mea. Cel putin eu nu o voi face pana nu e Gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts