Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

World of Tanks

Unknown X
 Share

Recommended Posts

World of Tanks

20231672226011835924.jpg

Toti am auzit de asa numitul tank , cred ca toti si-au dorit sa vada unu pe viu si tot atat de multi si-au dorit sa controleze unul , ei bine acum avem aceasta posibilitate , chiar mai bine avem posibilitatea sa ne masuram capabilitatea contra altor jucatori intr-un MMO numit World of Tanks .

Jocul este produs si distribuit de Wargaming.net , am uitat sa mentionez ca este un F2P ( Free 2 Play ) . Momentan jocul este inca la versiunea BETA , doritorii putand aplica pentru a intra in programul Closed Beta . World of Tanks este dezvoltat pentru Windows si este programat pentru lansare in acest an pe data de 12 Aprilie . La inceput fiecare va putea incepe cu un tanc rus , german sau american . In timp se poate ajunge la o " monstrozitate " de tanc care poate dobori tancul de la inceput fara cel mai mic efort . Fiecare tanc suporta un numar de upgrade-uri , tot in acelasi timp tancurile pot fi distruse in lupta acestea avand ulterior nevoie de reparatii ca sa le mai puteti folosi .

Grafica jocului este destul de buna , avand in vedere ca este un F2P .

18527990698853441596.jpg

Cerinte minime de sistem

• Procesor : 2GHz
  • Memorie RAM : 1GB
  • Placa video : GeForce 6800GT (128 MB) / ATI analog,
  • HDD : 2GB

Trailer-ul jocului

Grafica este frumoasa, cerintele sunt potrivite, oricine le poate indeplini, dar, sincer sa fiu, daca e BETA nu prea multa lume o sa il joace, parerea mea. Cel putin eu nu o voi face pana nu e Gata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.