Jump to content

Crysis 2

Blanco
 Share

Recommended Posts

crysis2_logo.png

Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=7O2jaiyTsfI&feature=player_embedded

Gameplay

Crysis 2 catapulteaza jucatorii intr-o recreare a orasului New York din anul 2023, ramas devastat in urma unui atac extraterestru.

Jucatorii se vor folosi de puterile costumului Nanosuit 2 pentru a fi rapizi, puternici si invizibili, in incercarea de a salva umanitatea din calea acestei invazii nimicitoare. Crysis 2 este primul joc construit pe noul motor de joc pentru toate platformele, CryEngine 3, si poate fi jucat in mod high-definition, 2D sau 3D stereoscopic, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Faptul ca am reusit sa aducem franciza Crysis pe console a fost o realizare uriasa pentru noi toti de la Crytek," a declarat Cevat Yerli, CEO al Crytek. "Suntem incantati sa putem oferi jucatorilor acest first person shooter de inalta calitate pe platforme multiple, odata cu o noua dimensiune de gaming prin modul 3D stereoscopic", a adaugat acesta.

Criticii din intreaga lume au catalogat deja Crysis 2 ca pe un mare succes, jocul obtinand 15 punctaje de 90 sau chiar mai bine, inclusiv de la Official Xbox Magazine (UK), care a considerat ca jocul este "uluitor de fumos" si PC Action (Germania), care a declarat jocul Crysis 2 ca fiind un "shooter bombastic cu o grafica nemaipomenita, inamici inteligenti si multiplayer motivant".

Povestea este scrisa de autorul science fiction multiplu premiat, Richard Morgan (Altered Carbon).

Crysis 2 include si o campanie multiplayer rapida, dezvoltata de Crytek UK, studioul Crytek specializat pe multiplayer. Multiplayer-ul Crysis 2 contine sase moduri gameplay si 12 harti situate in zone cunoscute din New York City si este construit in jurul gameplay-ului unic al Nanosuit 2. Acesta ofera jucatorilor un cadru nou cu accent pe un gameplay vertical, care le permite sa actioneze strategic, sa atace si sa se apere pe deasupra si pe dedesubt.

Crysis 2 este disponibil pentru platformele PlayStation 3, Xbox 360 si PC, la pretul recomandat de vanzare de 279,9 lei, 279,9 lei si respectiv 159,9 lei si este distribuit in Romania de catre Best Distribution.

Minimum System Requirements:

OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack

CPU: Intel Core 2 Duo 2 Ghz, AMD Athlon 64 x2 2 Ghz or better

RAM: 2 GB

Video Card: Nvidia GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon 3850HD 512Mb RAM or higher

Sound Card: 100% DirectX 9.0C compliant sound card

Hard Drive Space: 9 GB free hard disk space

Connectivity: Internet required for activation

Edited by A41 Blanco

Povestea jocului e geniala.

Grafica.. nici nu se discuta , bate si CoD la grafica.. genial

Am jucat si eu putin din el , si chiar am ramas 'wow, asta-i realitate sau e joc ?"

Sa nu mai zic de posibilitatea de a juca in 3D.. o sa-mi pun si eu ochelarii sa vad cum e.. :)

Cei de la Crytek se vede clar ca au lucrat pana la cel mai mic detaliu.. nimic nu e scapat.

Cat de bine arata jocul. Il dau si eu jos imediat si ma pun pe joc. Gameplay-ul arata superb, grafica superba iar daca merge si 3D,super tare.

@ Gabb poti baga un crackfix sau ceva de genul , si o sa-ti mearga MP.

Edited by PlayLouD

Nu trebuie sa ai jocul original ca sa joci multiplayer ?

Ba da, mi-a spus Gergica (Blade), dar ce e online si ce e multiplayer?Adica in multiplayer tragi aiurea pe cand in singleplayer poti face multe misiuni.

Edited by A41 Blanco

Povestea jocului e geniala.

Grafica.. nici nu se discuta , bate si CoD la grafica.. genial

Am jucat si eu putin din el , si chiar am ramas 'wow, asta-i realitate sau e joc ?"

Sa nu mai zic de posibilitatea de a juca in 3D.. o sa-mi pun si eu ochelarii sa vad cum e.. :)

Cei de la Crytek se vede clar ca au lucrat pana la cel mai mic detaliu.. nimic nu e scapat.

Super joc.

Am inceput si eu sa-l joc azi noapte pe la 1 , am avut timp de 2-3 misiuni si va zic ca merita din plin, iar multyplayeru e beton.

Spuneti-mi si mie..de unde pot downloada tot jocu' ? Crack-ul inca nu a aparut,cel putin,eu nu l-am gasit !

Am jucat DEMO-ul , care e doar MP

Spuneti-mi si mie..de unde pot downloada tot jocu' ? Crack-ul inca nu a aparut,cel putin,eu nu l-am gasit !

B-zone.Ro nu incurajeaza pirateria :)):)>-

Daca aveai cont pe site-ul de unde l-am luat eu si Gabb, sigur nu mai puneai aceasta intrebare :)

B-zone.Ro nu incurajeaza pirateria :)):)>-

Daca aveai cont pe site-ul de unde l-am luat eu si Gabb, sigur nu mai puneai aceasta intrebare :)

Defapt,chiar am :)))

Tocmai am terminat jocul,si..am tras concluzia ca este un FENOMEN DE JOC ?! Daca nu-l joci traiesti degeaba :))

90% l-am facut stealth,m-am facut invizibil mai..tot jocul ! De final..ce sa mai zic 8->

Uitandu-ma la final,am tras concluzia ca NANOSUIT is INVINCIBLE !!! [-o<

E super tare jocu din filmuletele care le-am vazut mi-l trag si eu si am vazut cateva misiuni e super tare da ce super tare e mai tare decat orice joc care l-am avut :D

Nu, iti trebuie doar crackul, faci cont pe mycrysis.com sau ubisoft.com, intri in joc bagi un serial aiurea te loghezi si gata.

Ba da, mi-a spus Gergica (Blade), dar ce e online si ce e multiplayer?Adica in multiplayer tragi aiurea pe cand in singleplayer poti face multe misiuni.

Tu nu te baga daca nu stii.

Un joc de nota zece.L-am jucat pe PC si pe PS3, pe PS3 este mai frumos multiplayerul deoarece nu sunt atatia hackeri.Il recomand tuturor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.