Travie Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 * Nick-ul tău: Dobermann * Descrierea bugului: Nu e prima oara cand vad asa-ceva .. Check Video * Screenshot(s): http://www.youtube.com/watch?v=Mj7TJ9NJ50M PS: Ma refer la acel samp_toma .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 am avut si eu problema asta! ai un mode bagat la o anumita masina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 Nu am moduri la masini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaXxX Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 STIU EXACT care e problema am facut si eu chestia asta cu lokki Explicatie: deci el sa dus la garajul acela in care iti pui bomba pe masina si a explodato la cnn deaceea il vezi asa ca si cum ar fi mort Explicatie bug:nu vezi maisina sau daca o vezi nu poti intra tio arata distrusa se respawneaza in gsls sau alte interioare Link to comment Share on other sites More sharing options...
sEnzaTioN Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Este un bug al serverul,nu e de la tine,poate vedea oricine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Cand esti desincronizat si un player din apropierea ta moare la volan (doar la clientul tau, la el nu moare) el iese din masina (din clientul lui el nu e mort) si pare ca ar fi mort la volan, tu si alti playeri desincronizati care erau in zona aia cand el a "murit" la volan il veti vedea asa, el se vede mergand normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.