Jump to content

B-zone TV: Stunts v.1 by BlueR

BlueR
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Stunts v.1 by BlueR

Gen: Stunts

Durată:

Data lansării: 29.3.2011

Scurtă prezentare: M-am gandit sa filmez niste stunt-uri care le fac pe rpg.b-zone.ro

Link către clip:

Asta nu sunt stunturi,cu tot respectul,pute'ai mai mult ! CAnd sari cu NRG pe aeroport SF,cazi,se vede,cand ai sarit cu Infernus prima oara ,te'ai izbit,cel de la Rent Car LV il face oricine are un NRG,si stie sa se ridice pe o roata,cel de la LSPD la fel,cel de la intreare LV la fel ! Imi pare rau,trebuia sa faci si tu mai special . . Uitate la pro-stunters pe net sa vezi acolo stunts. . Oricum,iti dau un + !

ti-au iesit foarte bine stunturile .. dar se putea si mai bine si mai mult mai multe unele sarituri nu se numesc stunturi ... de ex acela cu bmx .... ma rog ti-a iesit bine

Desi a mai cazut,iar in ultima parte a filmului (cand era cu hidra) a "oprit video-ul brusc" (ca sa zic asa) :)) . Probabil te-ai izbit cu Hidra in pod,nu ?

Oricum,felicitari,sunt foarte multe stunt-uri pe care nu oricine ar putea sa le faca . Bravo !

Edited by Ciccio

e foarte frumos dar puteai sa incerci sa faci stunturile pana iti ieseau cum a spus si anonimuser,si eu nu inteleg daca la stats-ul tau arata ca esti rank 1 hitman dc in filmulet ai taxi,ng ?

e foarte frumos dar puteai sa incerci sa faci stunturile pana iti ieseau cum a spus si anonimuser,si eu nu inteleg daca la stats-ul tau arata ca esti rank 1 hitman dc in filmulet ai taxi,ng ?

Pentru ca Hitman nu e prima mea factiune. Aveam de gand sa fac filmuletul mai lung, da' m-am razgandit, am schimbat melodia.. am sters mai multe 'stunt-uri fara sens'.. etc.

Filmez filmuletul de mai mult.

P.S: Multumesc tuturor!

sTUNTS' epic ! But imi place faza cu turismo si infernus. :)

Stiu si eu Multe sTUNTS nice cu NRG care nu pot orice sa le faca ..Bravo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.