Jump to content

B-zone TV: Stunts v.1 by BlueR

BlueR
 Share

Recommended Posts

Bravo esti bunicel..ai potential,dar ii dau dreptate lui anonimuser,uitate la stunteri PRO si incearca sa faci ca ei..si vei evolua..dar e bine,eu nici unu nu cred ca pot sa fac..GJ!

Edited by Eusebioo

Unele stunt-uri sunt ok,nivel mediu, altele nu sunt stats, si atele ... prea usoare. In fine, o sa ai un + de la mine cand o sa pot sa dau.

Ia

.

Hypnose, cand o sa le faci tu pe alea din 'exemplu' tau, atunci sa vii sa-mi spui ce e un stunt. Pana atunci incearca sa le faci pe astea care le-am facut eu.

Si in plus.. stunt-urile alea le-a facut cu GodMode, eu le-am facut pe B-zone, mai putin ala cu hydra.

Faceam un stunt, cadeam in apa, mergeam la Rent LV sa iau alt nrg, si tot asa..

Fa-le tu si dupa mai vorbim. Ma multumesc si cu un 22307765.png.

Bravo esti bunicel..ai potential,dar ii dau dreptate lui anonimuser,uitate la stunteri PRO si incearca sa faci ca ei..si vei evolua..dar e bine,eu nici unu nu cred ca pot sa fac..GJ!

Sa evoluez la ce? La stunt-uri sa:mp?

Are rost? Ce castiguri am?

Eu stunt-urile astea le-am facut de plictiseala, nu sa arat nu stiu ce.

Mersi de comments.

Nu stiu de ce unii tot comenteaza, ca ala nu e bun, ca nu stiu ce. Eu cred ca le-a facut bine, pentru ca prea putini stiu sa faca PRO stunt. Daca chiar nu va place, puteti da - fara alte comentarii care nu-si au rostul! Mai intai uitati-va la voi si dupa aceea comentati!

Astea stunt-uri ?!

Pe serveru' RPG ?! Cu Hydra, Infernus, Turismo si cu gloante "infinite" la diferite arme.. ?!

Ma faci sa rad "amice".. , anyway felicitari pentru efort, se poate si mai bine sunt sigur.

Astea stunt-uri ?!

Pe serveru' RPG ?! Cu Hydra, Infernus, Turismo si cu gloante "infinite" la diferite arme.. ?!

Ma faci sa rad "amice".. , anyway felicitari pentru efort, se poate si mai bine sunt sigur.

Nu sti o boaba de GTA. In partea cu hydra si arme infinite eram in Single Player, da' na..

In rest, eram cu mecanici si cu turismo/infernus de pe RPG. N-ai vazut sus ceasu'? Sau "www.b-zone.ro"?

P.S: Pana nu faceti voi filmulet, nu comentati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.