Guest Florutu Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Salut!Numele meu este Florin.Daca imi pot permite sa va deranjez cu o problema. Am un prieten cu care am intrat pe fiecare joc.Incepand de la Metin2,pana la SA-MP si Counter Strike.Am incercat sa ii destainui placerile acstui joc pe serverul dumneavoastra minunat, pe care il respect.Cand a incercat sa se conecteze i-a spus ca este banat de pe acest server.Culmea ironiei este ca el nu a intrat pe acest server niciodata.In aceasta situatie ce putem face?Va rog ajutati-ma!Va dau si ip lui : 93.115.5.217 Mulrumesc anticipat! Nick name:Florutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
November FTL Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Poti sa faci o cerere de unban aici dupa formular si scrii la motiv pentru ban ca inca nu ai reusit sa creezi un cont, iar la screenshot scrii ca nu e necesar. Cel mai probabil va fi deblocat IP-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 "-Mama,stii,am un prieten caruia ii place de o fata... -Un prieten zici? -Exact...Deci,prietenul ala nu stie cum ...." /sarcasm off Buna incercare,dar e veche faza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Nu stiu daca minti sau nu ca e prima data cand intra pe server, dar nu aici se fac chestiile astea, pentru nelamuriri si ajutor cu tot ce tine de SA:MP si conturi, se face topic in sectiunea "support" ptr unban asa cum a zis si November faci o cerere de dupa model, si daca se demonstreaza ca este o incurcatura o sa i se scoata banul, dar este aproape, daca nu imposibil sa primeasca ban fara sa fi intrat niciodata pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortishan Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Probabil ca a intrat cu mai multe nick greseala asta am facuto si eu avem un nume vechi am afcut cont .. dupa mi-am dta seama ca este nick-ul vechi si am facut alt cont dupa am greist data de nastere si am facut 3 nick si 1 ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Phantom Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Nu este neaparat ca prietenul sau sa fi intrat alta data pe server si sa fi fost banat.Cei cu IP-uri routabile primesc un IP diferit de fiecare data cand isi reseteaza Router-ul.Cel mai probabil a intrat altcineva cu un IP routabil pe server, a facut prostii, si a fost banat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF kNNr Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 In aceasta situatie te pot ajuta doar Ryan, Bobo si RazR. Posteaza la cereri unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.