Jump to content

Salut

Guest Florutu

Recommended Posts

Guest Florutu

Salut!Numele meu este Florin.Daca imi pot permite sa va deranjez cu o problema.

Am un prieten cu care am intrat pe fiecare joc.Incepand de la Metin2,pana la SA-MP si Counter Strike.Am incercat sa ii destainui placerile acstui joc pe serverul dumneavoastra minunat, pe care il respect.Cand a incercat sa se conecteze i-a spus ca este banat de pe acest server.Culmea ironiei este ca el nu a intrat pe acest server niciodata.In aceasta situatie ce putem face?Va rog ajutati-ma!Va dau si ip lui : 93.115.5.217

Mulrumesc anticipat! Nick name:Florutu

"-Mama,stii,am un prieten caruia ii place de o fata...

-Un prieten zici?

-Exact...Deci,prietenul ala nu stie cum ...."

/sarcasm off

Buna incercare,dar e veche faza.

Nu stiu daca minti sau nu ca e prima data cand intra pe server, dar nu aici se fac chestiile astea, pentru nelamuriri si ajutor cu tot ce tine de SA:MP si conturi, se face topic in sectiunea "support" ;)

ptr unban asa cum a zis si November faci o cerere de dupa model, si daca se demonstreaza ca este o incurcatura o sa i se scoata banul, dar este aproape, daca nu imposibil sa primeasca ban fara sa fi intrat niciodata pe server. :-?

Probabil ca a intrat cu mai multe nick greseala asta am facuto si eu avem un nume vechi am afcut cont .. dupa mi-am dta seama ca este nick-ul vechi si am facut alt cont dupa am greist data de nastere si am facut 3 nick si 1 ban

Nu este neaparat ca prietenul sau sa fi intrat alta data pe server si sa fi fost banat.Cei cu IP-uri routabile primesc un IP diferit de fiecare data cand isi reseteaza Router-ul.Cel mai probabil a intrat altcineva cu un IP routabil pe server, a facut prostii, si a fost banat...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.