Ciccio Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Nick-ul tău: Ciccio Descrierea bugului: De fiecare data cand intru in garaj pt a-mi tuna Huntley-ul,mi se intampla asta : Screenshot(s): http://img.b-zone.ro/images/13098036280524977324.png Nu vreau sa veniti cu afirmatii gen "lag" / "Ai mod si d'asta" si alte prostii . De fiecare data cand intru in tunning LV cu huntley,mi se intampla,asa,chiar si atunci cand nu am nici-un mod pe el ! REPET : Mi se intampla doar la tunning LV ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOXSTANTIN Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Nick-ul tău: Ciccio Descrierea bugului: De fiecare data cand intru in garaj pt a-mi tuna Huntley-ul,mi se intampla asta : Screenshot(s): http://img.b-zone.ro/images/13098036280524977324.png Nu vreau sa veniti cu afirmatii gen "lag" / "Ai mod si d'asta" si alte prostii . De fiecare data cand intru in tunning LV cu huntley,mi se intampla,asa,chiar si atunci cand nu am nici-un mod pe el ! REPET : Mi se intampla doar la tunning LV ! Ciccio la toti se intampla nu numai tie,si mie mi s-au intamplat de foarte multe ori,este un bug al serverului,de la tine nu este nimic.Sper ca te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Pai ce ti se intampla , ti se pune mod automat pe masina ? Fi mai explicit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasy Bledea Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Si eu am patit,este bug de la server ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 ti se intampla doar cu huntley? sau cu toate masinile si mie mi se intample cate o data doar cu cateva masini...e un bug din gm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 ti se intampla doar cu huntley? sau cu toate masinile si mie mi se intample cate o data doar cu cateva masini...e un bug din gm Am precizat ca mi se intampla doar cu Huntley,dar daca voi,inainte de a citi ,postati,n-am ce sa va fac. Ciccio la toti se intampla nu numai tie,si mie mi s-au intamplat de foarte multe ori,este un bug al serverului,de la tine nu este nimic.Sper ca te-am ajutat. Stiu ca nu este de la mine o.O De aceea l-am postat la sectiunea "Bug reports" ,si nu la "Suport" . Pai ce ti se intampla , ti se pune mod automat pe masina ? Fi mai explicit Am trait ca s-o aud si p'asta ,cum sa mi se puna mod automat pe masina ? o.O Am spus sa nu veniti cu afirmatii gen "Ai mod,si de asta ti se intampla asa" . Bugul este ca,atunci cand intri cu un Huntley in tunning LV (indiferent daca il tunezi sau nu) ,atunci cand iesi,ajungi in acel loc . Uitate'n ss ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Nu se intampla doar la huntley , ci la toate masinile http://b-zone.ro/forum/topic/55882-bug-tunning-car-lv/page__pid__793898#entry793898 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 Nu se intampla doar la huntley , ci la toate masinile http://b-zone.ro/forum/topic/55882-bug-tunning-car-lv/page__pid__793898#entry793898 Nu stiu..mie mi se intampla doar la Huntley ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Si eu am patit, si cu masina de la rent si cu masini ptr. civil, de vreo 3-4 ori, ar fi bn sa se rezolve, ptr. ca este destul de enervenat deoarece trebuie sa dai relog, nu ai alta varianta... dar am impresia ca se intampla atunci cand cineva intra dupa tine in garaj sau intra in cel din LS si nu astepti sa se deschida total acea "poarta", eu acum astept sa se deschida total si apoi ies si nu am mai patit, oricum sper sa se repare...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RzR MariuS Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Sincer eu de cand joc samp cam de 3 ani nu mi sa int niciodata doar cand am avut moduri pe masini...cred k asta e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Mie mi se intampla ceva mai .. " dubios ", de fiecare data cand intru in garajul din LV cu un " Admiral ".. nu mai pot sa ies.. trebuie sa dau relog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLark08 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Bug-ul este de mult timp,au mai facut vreo 2 playeri post.Sper sa se rezolve,pana atunci tunati-va masinile in LS/SF.Eu cand intram acolo ma dadea pe sub harta pe undeva sau picam din cer cu masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnnnnn Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Si mie mi sa intamplat . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipriaNo Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Incearca sa nu mai pui moduri la masini si nu o sa se mai intample !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliJama Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 eu nu am nici un mod si nu am patit asta niciodata poate e de la mod sau de la server nu stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 M-am lamurit,dati Topic Closed ca sa nu se mai posteze aiurea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.