Jump to content

Need for Speed Shift 2 Unleashed

christiaN
 Share

Recommended Posts

Need for Speed Shift 2 Unleashed

83726997173563219599.png

Cerinţe minime:

•  
  • Required – Internet Connection
  • OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
  • Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
  • Memory – 2.0 GB
  • Hard Drive – 7 GB
  • DVD Drive – 8 SPEED
  • Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
  • Sound Card – DirectX 9.0c compatible
  • DirectX – Version 9.0c
  • Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
  • Input – Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers
  • Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

Trailer/Gameplay(YouTube):

•  
  • Gameplay PC:

• Trailer:

Descripţie(personală):

SHIFT 2 UNLEASHED dispune de un motor de randare toate nou-masiv, cu o revizuire grafică, care pune jucătorul în centrul acţiunii de curse. Cu o noua casca de luat vederi care simulează experienţa fizică de conducere la 200 mph, experienţă palpitantă de curse de noapte şi degradarea autentice de piese si masini. Acest lucru se va fi următorul pas în jocuri de simulare de curse. SHIFT 2 UNLEASHED include, de asemenea, următoarea generaţie de Need for Speed ​​autolog - reţea inovator care conecteaza prieteni pentru epic curse cap-la-cap şi compară statistici player pentru concurenţă Ultimate Racing sociale.

22397011235932748689_thumb.png

22294738538039900833_thumb.png

Eu l-am jucat cu un volan marca : LOGITECH 941-000046

Poza : http://www.img.b-zone.ro/images/85232755062986162111.jpg

Este un joc super,cu volanul.Cu tastatura vorba lui Gabb,nu prea merge,adica merge foarte greu.Oricum e prea tare.

Adica Logitech G25. Cel mai tare volan. Daca iti iei jocul, merita sa-ti iei si volanul, daca ai sa dai vreo 8 milioane. :)) Inca n-am apucat sa-l joc, o sa-l trag pe Xbox. Din poze si filmulete pare superrrrrrrrrrrrrr. Mi-a placut mult si primul NFS Shift.

Detin si un Gamepad.. de fapt e un Xbox Controller dar pt PC , are aceleasi butoane ca Controlleru de la Xbox..

Se joaca calumea din gamepad ?

Detin si un Gamepad.. de fapt e un Xbox Controller dar pt PC , are aceleasi butoane ca Controlleru de la Xbox..

Se joaca calumea din gamepad ?

Daca ai joistick (adica dela de se'nvarte) la gamepad se joaca foarte frumos. Daca nu mai buna e tastatura. :D

Edited by A41 Blanco

Dupa cum ati vazut cei care jucati din tastatura controlul masini este praf, iti vine sa spargi tastatura in doua.Cautam azi pe net niste setari pentru inbunatatirea contrului si am gasit asta:

Trebuie modificat in : "Options -> Gameplay -> Adjust control (Apesi o data tasta "U")

1. Vibration Strength: 100

2. Steering Deadzone: 6

3. Steering Sensitivity: 5

4. Throttle Deadzone: 6

5. Throttle Sensitivity: 35

6. Brake Deadzone: 6

7. Brake Sensitivity: 35

8. Clutch Deadzone: 6

9. Clutch Sensitivity: 50

10. Speed Sensitivity: 100

11. Speed Sensitivity (Drift): 100

Merge perfect , controlul se va imbunatati vizibil, testat de mine .

Edited by GlaDyuS

Sincer parerea mea este ca nu are farmec dupa un timp te plictisesti de aceste curse :-J aranjate, alea pe street etc sunt mult mai misto nu mi-a placut nici un Nfs (Shift) is plictisitoare parerea mea.

Edited by C R

Update: Il joc de vreo 2 saptamani cu un Volan Genius si sunt foarte multumit. Ma bat event-urile drift, dar in rest jocul e superb, un simulator excelent realizat. Cu Steering Sensivity 100%, nici nu trebuie sa trag ca nebunul de volan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.