RoByKiller1 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Cand aprind pc imi apare o eroare : Generic host process for win 32 services ! Stiti ce are?? Va rog sa ma ajutati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D K Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 (edited) Am patit şi eu aşa nu ştiu de la ce este astă eroare, mi se inâmpla când aveam xp, mi-a apărut după ce mi-am luat un modem speedtouch pe usb m-am interesat pe net .. este proces din windwos dar cică se virusează eu am gasit o solutie : când pui windows-ul fără NET , instalezi repede driverele la placa de bază ,apoi repede COMODO FIREWALL PRO ! ( caut p google) ciudat după ce mi-am pus comodo nu mia mai dat eroare nu pot să-mi dau seama de ce .. in afară de asta nu ştiu ce altceva ai putea face şi câd iti apare eroarea dai don't send apoi iti schimba bara in aia clasică? , şi nu mai merge netu , se blochează task manager'ul nu ? Edited March 31, 2011 by DK1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoByKiller1 Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 Da imi apare bara clasica dar fara sa reistalez windowsul nu merge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D K Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 (edited) cum să nu meargă? , merge dar înainte de astea ia-ti comodo firewall sau zone'alarm un firewall să ai , mie dupa ce am pus comodo nu mi-a mai făcut fite, dar tine minte instalezi windows-ul ,driverele principale(motherboard) apoi comodo sau zone'alarm , dar sa te misti repede că apare iar aia după 30 minute maxim eu am stat 3 zile, pâna să găsesc o solutie rezonabilă Edited March 31, 2011 by DK1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoByKiller1 Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 Baga id meu robert_andrey16 pentru o salutie dar fara reinstalarea windowsului! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D K Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 nu are rost să-ti dau add nu este altă solutie;) am stat 3 zile şi 2 nopti asta este singura solutie, salveaza ce ai in C şi re'instaleaza wind. Eu am plecat . revin sambătă seara sau duminică Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoByKiller1 Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 Mai astept Soluti si de la alt,poate ma ajutati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Closed, incearca sa respecti modelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts