Jump to content

Activision anunta Spider-Man: Edge of Time

ReasoNeL
 Share

Recommended Posts

Spider-Man: Edge of Time

94352374935815338635.jpg

Dupa succesul lui Spider-Man: Shattered Dimensions de anul trecut, Activision anuntau ca intentioneaza sa mai lucreze cu producatorii de la Beenox la un nou joc, si iata ca acesta a fost anuntat.

Noul titlu din seria Spider-Man se numeste Edge of Time iar actiunea va oscila intre doua universuri: Amazing Spider-Man si Spider-Man 2099.

Daca in jocul precedent, Shattered Dimensions, actiunea se desfasura in patru universuri, aici Beenox se rezuma doar la doua: Peter Parker moare in universul Amazing Spider-Man iar incidentul creeaza o catastrofa in universul Spider-Man 2099.

Jucatorul va trebui sa sara din prezent in viitor si inapoi in trecut intre cele doua universuri pentru a repara situatia.

Avand in vedere ca trateaza teme de tipul "cauza si efect" sau "time travel", povestea lui Edge of Time pare destul de complexa, dar se afla in maini bune. Co-creatorul benzilor desenate Spider-Man 2099 Peter David este cel care se ocupa de aceasta poveste, scriitorul colaborand indeaproape cu Beenox.

Momentan nu avem decat un poster pentru Spider-Man: Edge of Time, dar jocul va fi prezent la conventia WonderCon din San Francisco care are loc weekendul acesta, deci saptamana viitoare vom sti mai multe.

95047408355816408171.jpg

Cerinte minime de sistem (nu cele oficiale):

• Procesor: Celeron E3400 Dual-Core 2.6GHz sau Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
  • Placa video: GeForce GTS 240 sau Radeon HD 3870
  • Memorie RAM: 2 GB
  • HDD: 8 GB

http://www.youtube.com/watch?v=bbGep3AySxo

Prea porcarie jocul asta.Niciodata nu l-am incercat si nici nu o sa il incerc.

Wow ce tare esti . Sustiii faptul ca un joc e naspa chit ca nu l-ai jucat niciodata.

Ai warn pentru post aiurea.

Nu ma voi pripi cu parerile in privinta acestui joc deoarece nu am vazut inca un gameplay, insa sper ca va fi unul reusit, ca Web of Shadows.

Edited by PhantomX

A aparut? abea astept sa-l downloandez.Le-am terminat aproape pe totate spder-man.Sper sa fie ma bun ca celelalte.

Nu, n-a aparut din moment ce nu exista nici macar un trailer inca.

Jocurile Marvel sunt foarte frumoase. Sper ca acest joc sa fie mai bun decat Shattered Dimensions, care a fost destul de urat dupa parerea mea. Din descriere, pare foerte interesant story-ul. Niste informatii in plus ar fi ca jocul va aparea la finalul anului 2011, probabil in toamna, iar platformele pe care va rula sunt: PS3 si Xbox360.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.