Jump to content

[SOLVED]Ajutor

Recommended Posts

Carcasa nu are ce cauta, dupa parerea mea, e prea mica pentru un calculator,aia-i doar de dedicate.

Restu componentelor sunt bune, imi pare, depinde de placa de baza pe care nu o pot accesa.

Mi-a scapat mie ceva sau nu vad procesorul? Nu te supara, dar componentele sunt bune de NIMIC(unele). Ne poti spune la ce o sa folosesti acest PC? Daca detii alte componente? Am vazut ca HDD nu ai pus. Spune-ne un buget si o sa-ti recomandam ceva cat de cat bun. Overclock, probabil nu o sa faci, dar daca faci spune-ne si o sa-ti recomandam ceva catre acea zona.

L.E.: Ma uimesti... OMG.La procesorul ala tu iei pocnitori de la Deluxe? Cred ca glumesti:D Inca o data spune al ce vei folosi calculatorul (gaming,office etc.) si care este bugetul tau.

Inca un edit: La banii cati ii dai pe procesorul ala iti poti face un PC pe flatforma SandyBridge care e, dupa parerea mea si a multora cea mai buna alegere la ora actuala.

Inca un edit2:Oricum procesorul(socket 1156) nu e compatibil cu placa de baza (socket 1155).

Edited by Alc0olic

La ce procesor vrei sa-ti iei , pacat de procesoru ala pe placa aia naspa de baza :))) . Intai iti calculezi bugetul n-o lua de unul singur daca vrei sa-ti faci un PC pe componente ca vad ca nu prea ai treaba ..

Sa nu te superi , dar zic sa-ti iei un PC gata "facut" si in timp sa-l upgradezi cu ce vrei tu .

E cam greu sa combini unele componente , in fine daca iti merge una nu-ti va merge cealalta , cam asa e treaba in randul calculatoarelor .

Daca ai nevoie de consultanta pentru un viitor PC , contacteaza-ma si te voi sfatui ca sa obtii ceva care sa merite investitia .

NOROC !

Edited by Puscasul

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.