Jump to content

Meeting in Bucuresti !

LoLLi

Recommended Posts

Salutari tuturor,

maine (09.04.2011) cine doreste in jur de ora 14:00 ne intalnim undeva pe la statia de metrou C-tin Brancoveanu (Berceni, sector 4) pentru o plimbare amiabila prin parc. Cine doreste sa vina sa-mi trimita PM cu numarul de telefon ori sa posteze aici si va contactam noi.

Confirmarea celor care vin : LoLLiPoP, Razor.Vercetty, Ace.Vercetty, daryuS, aLLx, Steve, Addyn, Benq., Andrew., florinacyo, Michael, Mada_Linux, [F4L]Bestial, [F4L]balon, [biS]CoSmIn98, Mosu., [F4L]OnlyMe, Smith, vaN etc... & Croco (nu am confirmarea sigura din partea tuturor, iar in lista asta nu sunt toti deci sunt mult mai multi).

Relatii in joc la : LoLLiPoP, Razor.Vercetty & Ace.Vercetty.

Sau pe caile de mesagerie : PM (pentru ID de Messenger/Skype ori Numar de telefon)

Download poze: http://www.hotfiles....ipop.rar/192640

Membrii prezenti:

LoLLiPoP, Ace.Vercetty, Razor.Vercetty, Whyskey, UnknownX, Steve., SeNz0r, JustMed, pooh, Dusmanul, Jeremiah.Vercetty, Andrew., Dj,Croco, [biS]Cosmin98, ZaNu, Smith, Cr1$, Deagle19, Giani, Dany, d3nys, Macu, florinacyo, daryuS, aLLx, Blade, rraulinio, empty_mdy, Giuseppe.Capone, Cezar.Capone, Sahyn.

Sper sa va distrati si sa nu faceti prostii :)) . As fi venit si eu daca as fi fost in Bucuresti ... , poate mai facem unu vara viitoare cand vin in Bucuresti ( o sa stau vreo saptamana ).

La ultimul meeting la care am fost eu ( cativa jucatori de cs ) a fost un dezastru , s-au imbatat aia si au inceput sa se injure si sa se bata :)) .

Nu este cazul, de aceea mergem in Parc nu la Mall ! Iar majoritatea care vin vorbesc de mult cu ei la telefon si alea, alea... Deci nu va fi cazul.

Au fost cativa care au zis ca vor vorbi cu tine JustMed, acuma ce sa zic, ne vedem maine :)) Lista completa nu este mai sus, iar maine se vor da ceva telefoane ! :) Am uitat sa-l scriu pe Croco mai sus :))

Oare vine si UnknownX? ii dau eu acum un buzz.

Am vorbit eu cu el, doar e boboc la mine in Liceu, nu poate veni cica...

Oare vine si UnknownX? ii dau eu acum un buzz.

Am vorbit eu cu el, doar e boboc la mine in Liceu, nu poate veni cica...

O sa vorbesc eu cu el, trebuia sa ne vedem weekend-ul acesta deci ne vom vedea maine, cu totii.

Nu stiu daca voi reusi sa particip la acest eveniment , ora si locatia fiind putin cam incomode .. Oricum o sa fac tot posibilul sa ajung . Multumesc pentru invitatie .

Am confirmarea si din partea lui florinacyo si a baietilor din Colentina.

@ Michael. - Nu accept raspunsuri negative, deci vii :))

Mi-ar fi placut de-as fi stat si eu in Bucuresti , sigur veneam , nu conta locatia/ora.

Imi pare rau.. poate alta data cu cea mai mare placere. Ce sa va urez.. Have funn guys !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.