Unknown X Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Tom Clancy's H.A.W.X H.A.W.X sau " High Altitude Warfare Xperimental squadron " este un joc cu o gama destul de larga in ceea ce priveste avioanele de lupta. Da, jocul este bazat pe lupte aeriene, H.A.W.X cuprinde o sumedenie de avioane de lupta ( de la avioane " clasice " pana la cele supersonice ). Nu doar atat, dar are si o poveste, ceea ce ii ofera un plus, sincer sa fiu povestea este destul de interesanta, protagonistul jocului fiind David Crenshaw, un membru al echipei H.A.W.X. Pe tot parcursul jocului vom putea alege intre carlinga avionului de lupta sau exteriorul acestuia. In fiecare lupta totul este diferit, obiectivele sunt foarte diversificate dar devin lineare la un moment dat. As dorii sa mai precizez ceva, jocul este " jucabil " din tastatura, insa cine vrea cu adevarat sa simta placerea de a pilota un avion de lupta super sonic, are nevoie de o mansa. Eu unul l-am jucat in ambele variante cu si fara mansa, sincer sa fiu daca jucati fara mansa jocul o sa para putin sec, insa cu mansa povestea se schimba cu totul. Grafica este destul de buna, iar sunetele sunt foarte reusite, aproape ca te fac sa te simti in pielea unui pilot adevarat. Mai am de facut o mica remarca, acest joc este produs in intregime de Ubisoft Romania. Cerinte minime de sistem : Sistem de operare : Windows XP SP 3 / Vista SP 1 Procesor : Pentium 4 @ 2 GHz / AMD Athlon 2000+ Memorie RAM : 1 GB HDD : 7 GB Placa video : 128 MB si Shader Model 2.0 Trailer-ul jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
geno Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Grafia buna , gamplay uimitor, putin cam greu cu controlul dar ii dau nota 9,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts