Jump to content

Care sunt profesorii vostri preferati?

Ghambyt
 Share

Recommended Posts

Cel mai tare prof din scoala este profesorul de muzica. In ore profu' ne povesteste despre viata unui compozitor sau ceva, si e alegerea noastra daca suntem atenti la ora sau nu, atata timp cat stam cuminti. De altfel, notele ni le pune pe cat de cuminti suntem la ora. Daca mai pari si putin interesat, te-ai scos cu 10 usor. In plus, face foarte multa caterinca la ore...

Profesoara de romana imi place foarte mult, in primul rand se implica foarte mult in educatia noastra, incearca sa ne faca cei mai buni, este o profesoara stricta, dar este ok deoarece mai bine strict si sa inveti ceva decat relaxant si deloc. Ne da multe teme uneori nu scriem la toate materiile cat scriem la Romana, ne da teme pe vacanta, ne da de citit, dar mai incolo acest lucru' ne va ajuta.

Profesoara de engleza imi place foarte mult comportamentul ei, felul de a fi, este tanara, stie de gluma, zambetul ei e foarte "cool", ne intelege....

*Si de ce sa evit criteriul cel mai important, datorita ca imi place asa de mult de aceste profesoare este ca sunt sexy, n-are rost sa evit acest subiect. :DNu cred ca vreunul dintre voi nu aveti in scoala vreo profesoara care sa arate bine, iar voi sa nu fiti "inebuniti" dupa ea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.