Jump to content

Cateva moduri.

BoDoSeLLL

Recommended Posts

Salutare useri B-Zone. As avea nevoie si eu de cateva moduri si nu stiu unde sa le gasesc. Am cautat pe toate forumurile da nu am gasit nimic.

Urmatoarele moduri sunt acestea:

1. Street in LS , LV si SF. Daca observati in aceasta imagine http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=05974157383119684674.png strada pare mai realistica. As dori si eu acest mod care l-am cautat mult.

2. Tot un fel de trotuar mai realistic. Am vazut la un prieten dar nu mai stie cum se numeste.

3. Iconuri schimbate la arme cand avem in mana

4. Daca puteti sa imi propuneti un mod pentru masina urmatoare --> Sultan. Vreau doar sa imi propuneti, eu caut.

Va rog, nu veniti cu lucruri de genul : cauta-ti singur pe google nu este greu sau alte lucruri. Pur si simplu nu am gasit si va cer voua ajutorul.

Multumesc mult pentru cei care ma vor ajuta.

Cer warn-up pentru vladz0r deoarece postul lui nu ma ajuta cu nimic. Nu a postat pe subiect doar a zis sa postam acolo.

Daca se poate inca, caut acel mod pentru trotuar. Adica sa fie in genul la acelea -> mai realistic. Daca nu macar un mod sa se vada iarba mai realistica

PS : PlayLoud era un mod nu ENb series...

E destul de greu sa inlocuiesti strazile. Trebuie sa folosesti IMG Tool 2.0 dupa care sa gasesti fiecare fisier din arhivele pe care le aveati voi in primul post, iar dupa sa le inlocuiesti in fisierul gta3.img din folderul vostru de SA. Trebuie sa fii foarte atent la ce inlocuiesti si sa cauti pe fiecare in parte cu Find.

Salut, nu stiu daca e bine dar as vrea sa va ajut cu un link gtainside.com si acolo gasiti ori ce mod pentru gta san andreas.NU VREAU SA SE CONSIDERE RECLAMA DOAR AM VRUT SA AJUT.

Eu am modificat odata tot gta san andreas dar mergea sacadat de la atatea moduri bagete.Parerea mea ar fi sa-l lasati asa adica normal.Daca aveti nevoie de ajutor dati-mi un pm si va ajut cu cea mai mare placere.

Salut, nu stiu daca e bine dar as vrea sa va ajut cu un link gtainside.com si acolo gasiti ori ce mod pentru gta san andreas.NU VREAU SA SE CONSIDERE RECLAMA DOAR AM VRUT SA AJUT.

Eu am modificat odata tot gta san andreas dar mergea sacadat de la atatea moduri bagete.Parerea mea ar fi sa-l lasati asa adica normal.Daca aveti nevoie de ajutor dati-mi un pm si va ajut cu cea mai mare placere.

Nu se considera reclama, stai linistit, ajutorul e binevenit..

Poti baga "un mod, doua", dar nu prea multe, depinde de ce calculator ai, daca suporta atatea. Daca jocul nu va suporta atatea moduri va merge sacadat, sau va da crash-uri :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.