Jump to content

B-zone TV -- FunnY & aTHoS on DR

FunnY21
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: FunnY & aTHoS Representing GMB

Gen: Dr

Durată: 2:09

Data lansării: 29.03.2011

Scurtă prezentare: eu si aTHoS pe dr :) Sper sa va placa ;P

Link către clip :

Edited by FunnY21

script ?=))))))))))))))))))) Dev este adevarat ca am scrie si in description? DAR SCRIPT ? invatati fratilor hns si dr :)) nu vreau sa ma cert. credeti ce vreti. Mai bine nu postam decat sa imi stricati toata Buna-Dispozitia ..

293 cjr 269 ljr

Edited by FunnY21

script ?=))))))))))))))))))) Dev este adevarat ca am scrie si in description? DAR SCRIPT ? invatati fratilor hns si dr :)) nu vreau sa ma cert. credeti ce vreti. Mai bine nu postam decat sa imi stricati toata Buna-Dispozitia ..

293 cjr 269 ljr

Tu gandesti ma ? 269 ljr,cu gravity 200 poate .Doamne fereste.

Ai script de strafe toata ziua.

Edited by LeBron

mai bine lasi developeru' de-o parte, si scriptul si joci calumea bhop = 0, edit = 0 jalnic.

Edited by fordawinN

frate mai intra si tu pe cateva servere FAINE de hns sa vezi acolo cum sar aia numa 285 + cj si 260 + lj :P nui vina mea ca tu esti wstrafer.. am spus ca nu vreau sa ma cert dar daca ma provocati..

DEV stiu ca am :P dar script nu.

Edited by FunnY21

Nu le am eu cu hns , dr dar cs tot stiu , scriptul se vede foarte bine , efecte de ....nu mai zic ca am zis si la celelalte filme postate de tine muzica ....3/10 vroiam ceva mai antrenant nu ceva care ma ajuta sa dorm . Filmul din partea mea primeste nota 5/10 . Mai mult nu iti pot da nu imi merge tastatura la 10/10 .

sa mor eu ca ma faci as injur. esti prost ? CE SCRIPT VEDETI FRATILOR ? sunteti trululu la cap ?

AM sa FAC UN FILM IN SLOWMO SA VEDETI CA NAM SCRIPT,

Nu ti'am cerut parerile.

OFF : Zici ca esti mihai petre =))) "NU !! nota 8 nota 5 =))" aia numi place

Edited by FunnY21

sa mor eu ca ma faci as injur. esti prost ? CE SCRIPT VEDETI FRATILOR ? sunteti trululu la cap ?

Prietene eu nu te-am injurat dar daca vrei sa te injur asa pot face , pot injura 30 de minute fara sa ma repet , eu tot imi sustin afirmatia oricat ai bate tu din palme si controleaza-ti limbajul ca inca nu am ajuns sa facem cunostiinta si sa ne tragem de sireturi sau sa ne jucam in aceeasi groapa de nisip cu "cucu" . Eu sunt liber sa imi exprim parerile atata timp cat acest video este postat pe acest forum. Daca nu iti convin comentariile aduse asupra acestui film esti liber sa pleci . Si da imi place sa fac remarcile potrivite pentru a nu mai repeta creatorul filmului acea greseala la infinit.

Edited by UslA r3g3n3sis

Prietene eu nu te-am injurat dar daca vrei sa te injur asa pot face , pot injura 30 de minute fara sa ma repet , eu tot imi sustin afirmatia oricat ai bate tu din palme si controleaza-ti limbajul ca inca nu am ajuns sa facem cunostiinta si sa ne tragem de sireturi sau sa ne jucam in aceeasi groapa de nisip cu "cucu" . Eu sunt liber sa imi exprim parerile atata timp cat acest video este postat pe acest forum. Daca nu iti convin comentariile aduse asupra acestui film esti liber sa pleci . Si da imi place sa fac remarcile potrivite pentru a nu mai repeta creatorul filmului acea greseala la infinit.

nu m'am putut abtine, voi cum ati fi reactionat cand ati vedea ca toti sar in capu tau ca ai kzh? sau script ce ziceti voi pe acolo.

Acuma se salveaza video, am facut un demo in 2 minute sa vedeti ca nu am kzh.

Rog sa nu facem spam. si te rog sa imi dai secventa unde se vede kzhu 8->

Edited by FunnY21

Nu va certati ma aici,n-are rost. Certativa pe PM.

On : Foarte frumoasa editarea,Felicitari FunnY,nu te-ai saturat sa tot faci filme/editari ? :)).

Tu gandesti ma ? 269 ljr,cu gravity 200 poate .Doamne fereste.

Ai script de strafe toata ziua.

Apropo.. intra si tu pe un server calumea.. dev on :b-emo: precum hns.b-zone.ro

Script ?

Nu va certati ma aici,n-are rost. Certativa pe PM.

On : Foarte frumoasa editarea,Felicitari FunnY,nu te-ai saturat sa tot faci filme/editari ? :)).

Dar cine a zis ca ne certam :)) ? eu vreau doar sa dovedesc ca nu am script.

Poftim, acum l'am facut special pentru "voi"

intai am facut bhop sw si dupa am dat un jump.

Am sa fac si maine un film cu script, sa vedeti care e diferenta , daca tot sunteti asa buni "critici"

Edited by FunnY21

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.