Sebiche Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 *Nume: Sebi *Varsta: 14 *Ce problema ai?: Chenarul de la numele shorcutului e negru. *O scurta descriere a situatiei: Mi-am schimbat tema windowsului, iar cand am pus-o pe cea initiala chenarul in care era numele shorcutului s-a facut negru. Vreau sa il fac din nou transparent, dar nu reusesc. *Screenshot: http://img.b-zone.ro/images/26357160981321471302.jpg *Alte precizari: Nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Salut. Uite cum rezolvi problema: 1.Dai click dreapta pe Desktop si aleg proprietati. 2.Alegi tabul Desktop. 3.Intri la Colors, more.. si pui setarile ca in poza(daca vrei sa fie ca la inceput, daca nu alegi tu o culoare). 4.Dai Ok si Apply. Sper ca ti-am fost de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Am rezolvat problema, puteti da T/C. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts