Guest WhiskY Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 (edited) Lexus LF-Gh Hybrid În cazul lui Lexus LF-Gh Concept, primul lucru pe care îl remarcăm ţine de noua imagine de marcă pe care, se pare, o vor afişa de acum încolo modelele Lexus. Grila frontală proeminentă, într-o formă apropiată de a unei clepsidre, inspiră putere şi o agresivitate neobişnuită, fiind de remarcat ideile contradictorii utilizate de designeri.De fapt, Lexus LF-Gh "examinează posibilitatea punerii în balanţă a elementelor care, în mod obişnuit, sunt văzute drept contradictorii". Iar rezultatul este un grand-touring sedan, care integrează în mod plăcut, dar pe alocuri şi surprinzător, stilul L-Finesse, cunoscut deja de 10 ani în limbajul stilistic apicat modelelor Lexus. Dacă încercăm să facem abstracţie de grila proeminentă, silueta lui Lexus LF-Gh continuă tradiţia berlinelor luxoase japoneze, intrând în aceeaşi linie cu limuzina Lexus LS sau berlina de clasă medie Lexus IS. Foarte interesantă ideea celor trei becuri din fiecare far, în timp ce stopurile mizează pe un mixaj între agresivitate şi eleganţă.Imagini cu interiorul încă nu avem, dar proiectanţii promit că vorbim de un cockpit orientat spre şofer, de o ambianţă extrem de luxoasă şi de un spaţiu foarte confortabil pentru pasageri , atât în faţă, cât şi în spate. Japonezii accentuează faptul că designerii s-au concentrat asupra detaliilor într-o măsură mult mai mare decât până acum.Sigla Lexus iluminată cu LED-uri albastre ne indică un sistem de propulsie hibrid, deşi oficialii se feresc să ne ofere detalii tehnice despre ce se găseşte sub capotă. Pe de altă parte, oficialii lasă să se înţeleagă că Lexus LF-Gh va împrumute destule elemente stilistice noii generaţii Lexus GS, ceea ce nu poate decât să fie pe placul clienţilor Lexus. Sursa: Promotor Edited April 16, 2011 by WhiskY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Design superb al masinii.. dar si costa peste 50000 euro. Din lateral pare a fi BMW M5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Design superb al masinii.. dar si costa peste 50000 euro. Din lateral pare a fi BMW M5.. Idem. + Are un design foarte superb, furioasa si rapida, cred ca la asta s-au gandit ca au creat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvH Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Arata bine,eu cred ca va vi mai degraba un concept decat o masina produsa in serie.......Dar oricum nu se va compara vreodata cu vreun M5 asta ee clar ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arries Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Tare frumoasa e masina,ce experienta ai avea daca ai mergi cu ea ma intreb si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WhiskY Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Tare frumoasa e masina,ce experienta ai avea daca ai mergi cu ea ma intreb si eu Nu e vorba de experienta e vorba sa sti sa conduci atata tot,restu le inveti pe parcurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Pentru mine, marca de masini Lexus este ceva care iubesc/respect/apreciez din toata inima . Au zis deja restul ce mai aveam sa zic: furioasa, rapida. Dar totusi scumpa. De aceea o iubesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 cand voi avea 18 ani o sa imi iau o masina lexus ca e superba imi plimb nevasta cu ea ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts