Jump to content

Retras...

SkiizO

Recommended Posts

Din pacate, a trebuit sa ma retrag datorita faptului ca Alexander nu a vrut sa imi scoata banul.

Momentele petrecute cu amicii mei aici sunt intr-adevar de neuitat.

Multumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat, ca de exemplu: ZaNu, creepy, Smith, Takeko, Ciccio, Michael. si multi altii. :)

Va urez noroc in continuare!

Raul

Bafta, pacat, nici macar nu ai avut cod, si pe langa asta ai fost de gasca, ai venit cu noi la intalniri ... etc :D

Multa bafta in continuare,

LoLLi

Pe langa ce am realizat in joc, ma bucur ca am reusit sa imi fac niste prieteni in realitate datorita acestui joc (Zanu,Lollipop,Smith,Dj Croco,Sahyn,JustMed,etc) si pana la urma, asta e tot ce conteaza.

Vorba aia: "FETELE trec, prietenii ramana." -> (updatata la joc) "SA-MP-ul trece, prietenii raman."

Pacat ca pleci..as fi vrut sa te cunosc in joc :D pe bune,insa...totusi ar fi ceva daca ne-ai povesti si cum s-a intamplat daca nu tu ai luat ban pentru Weapon cheat.

Si eu de ex,am avut prin 2009 febra asta...am luat tot pentru weapon cheat,tot de la Alin,dar ma vezi? Tot joc.

Bafta,daca pleci.

Nu am precizat nicaieri ca nu o sa mai joc. Probabil am sa mai joc pe un alt nume si in momentul in care cred eu ca nu e nici o problema daca spun ca eu sunt defapt, atunci se va numi o "revenire".

Pana atunci, dupa cum spuneti si voi si va multumesc, e o "bafta".

ni se rupe, oricum nu contai prea mult. nici n-am auzit de tine. crezi ca ne dam cu capul de pereti ca te retragi? peste tot scrie sa nu faceti topicu de-astea. de ce as lua suspend ca am spus asta? pentru ca asta e adevarul. eu cand am luat ban nu am facut 7000 topicuri ca ma retrag.

acum vad, ai level 12. te crezi zeu master ca ai jucat 100 ore

daca esti baiat destept da si tu cativa zeci de lei ca sa iei unban

Poate pentru tine nu contam, pentru altii contam. Fiecare are dreptul la o opinie asa ca nu ma bag.

Si in al doilea rand, cu ce te deranjeaza pe tine ca am facut eu acest post? Poate pe unii ii intereseaza. Daca nu contam pentru tine, atunci du-te si vezi-ti de treaba...nu te baga asa in seama daca nici nu ma stiai.

asa si nu puteai sa le zici la fiecare in parte ca te retragi? puteai sa le dai un PM, puteai sa-ti fac alt cont si sa-i suni, puteai sa te duci la ei acasa, sa-i chemi de la balcon, sa le dai un sms.

peste tot scrie ca sa nu faceti topicuri de-astea.

si cica sa nu ma bag in seama :)) pai ma omul lu' dumnezeu. asta e un forum public pe care intra peste 7k oameni / zi. fiecare avem dreptul sa postam ce ne convine si ce nu. fiecare poate sa se baga in seama, chiar daca iti convine tie sau nu

Dupa cum am spus mai sus, e opinia ta, postezi ce vrei.

Pe mine chiar nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine si chiar nu ma intereseaza vorbele tale.

Hai sa incetam aceasta discutie ca nu isi are rostul.

asa si nu puteai sa le zici la fiecare in parte ca te retragi? puteai sa le dai un PM, puteai sa-ti fac alt cont si sa-i suni, puteai sa te duci la ei acasa, sa-i chemi de la balcon, sa le dai un sms.

peste tot scrie ca sa nu faceti topicuri de-astea.

si cica sa nu ma bag in seama :)) pai ma omul lu' dumnezeu. asta e un forum public pe care intra peste 7k oameni / zi. fiecare avem dreptul sa postam ce ne convine si ce nu. fiecare poate sa se baga in seama, chiar daca iti convine tie sau nu

Poate tie ti se rupe, dar la altii nu, de ce zici ca nu conta?-Daca pentru tine nu conta, pe altii poate i-a ajutat, stii daca un player stie sa se comporte la level 10-15 poate sa conteze mai mult ca unul la 40-45.- Nu trebuie sa judeci doar....mai bine las-o mai moale...

Baftă , nu te'am cunoscut prea mult . Dar cât te'am cunoscut a contat .

Baftă in Real Lifer ,

aLLx.

Bafta,am fost colegi buni in NR pana cand ai fost demis...eu nu cred ca tu ai jucat cu cod...nu cred ca erai fraier ca la lvl-ul care il ai sa nu iti dai seama de consecinte...Bafta

Bafta in continuare.

Asa am patit si eu cu contu' "carioca" am zis in romana .. asa, ca doar prietenii stiu cine sunt ( daca imi mai sunt prietenii unii ).

Nu merita sa te lasi de la asa ceva. Nu poti zice ca ai jucat atat de mult sau ca aveai o avere irecuperabila. Oricand te poti apuca din nou si in cateva zile vei recupera levelul etc. Financiar, te pot ajuta eu. Nu merita sa te lasi, viata pe b-zone dupa ce te obijnuiesti cu ea, devine foarte placuta. Decizia iti apartine. Pentru orice eventualitate, bafta si noroc in continuare.

De acord cu ce zice si Zanu,hai te asteptam inapoi pe B-zone.Maine astept un sms in game sa`mi zici ca nu te`ai lasat.

Cu multa dragoste si respect,

Fostul tau coleg din NR CrazZyBoy.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.