Jump to content

V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?

Br i an
 Share

V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?  

74 members have voted

1. 1. V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?

• Da
      16
    • Nu
      58

Recommended Posts

V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara,dar ei pe voi?

Eu nu,imi venea sa ii lovesc dar nu puteam,imi era RUSINE!

Voi?

Edited by Addyn

Eu ma bateam in ora de engleza cu colegu de banca ( cu riglele) , si din greseala iam dat una in stomac ;)) , bine ca am fost pedepsit rau pt asta :|

Eu nu am lovit un profesor dar ia dat un coleg de clasa la profesorul de matematica una in gura....deci a fost un croseu mai ceva ca in box dar din fericire :)) la exmatriculat =))

Nu. Trebuie sa fi vagabont de vagabont sa faci asta cu itentie :))

+1 :)))

eu din greseala,profa de desen...m-am jucat cu colegii mei cu pixurile,si am lovit-o pe profa de desen cu pixu in ochi...

Nu inteleg de ce sa il lovesti... Pentru ca e stresat? Puneti-va in postura lui... pana in 8 ore pe zi, cu niste elevi galagiosi si cu cate cel putin un prost in fiecare clasa(ganditi-va, nu aveti un tembel cu voi in clasa?). Ma rog, asta e parerea mea. Stiu ca unii o merita, dar trebuie lasati in pace..

Nu...

Pentru ce ne-a educat parinti.. sa lovim profesori?

SapTy , ma refeream si din greseala cu mingea sau ceva,nu asa de nebun :)),scuze de off topic.

E ciudat.Totusi nu suntem animale.Sa lovesti pe cineva care incearca sa te invete ceva inseamna ca esti egal cu 0 . Nu sunt de acord nici cu sentimentul invers,ca profesorii sa loveasca elevii,dar mai sunt cazuri , in special la cei in varsta care isi pierd repede controlul . Oricum,n-am fost in niciuna din cele 2 situatii.

Interesant topic.

Nu i-am lovit pentru ca: 1. Nu sunt genul si 2. Au fost momente in care am fost enervat peste limite de ei (profesori)..dar nu am avut motiv de ce sa ii lovesc, nici nu am simtit aceasta "nevoie" daca ii pot zice asa.

Nu, dar sincer cand m-am luat in gura cu dirigintele din a VII-a mi-a dat o palma si imi venea sa-i trantesac si eu una sa-l bag in pereti dar cati nervi as fi avut rusinea era mai mare. :D dar acum dirigintei din a IX-a nu am lovito dar i-am aruncat guma in par la ora de fizica, si spuneau toti ca a cazut ceva de pe tavan :))

Singurele profesoare pe care le-am lovit sunt profesora de desen si profesoara de educatie fizica, in clasa a 8-a. Pe cea de desen am lovit-o cu o hartie in cap, iar pe cea de sport cu mingea :)). Am votat "nu" pentru ca nu e lovire totusi...

Nu,ar fii cam ciudat sa lovesti pe cineva care incearca sa te invete ceva.

Aia care fac,sunt golani.

P.S: Din gresela da,l-am lovit pe profesoru' de fizica in picior cu mingea :D.

De cateva ori pe luna ne adunam un grup de copii ( din interiorul invatamantului scolii ) si jucam contra profesorilor fotbal, de lovit i-am lovit in interiorul meciului ( intentionat desigur )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.