Jump to content

Duke Nukem Forever

Blade
 Share

Recommended Posts

Duke Nukem Forever

Pune-ți ochelarii de soare și pregătește-te să reiei rolul lui Duke Nukem, a cărui legendă a luat proporții epice. Este și va fi imortalizat în istoria jocurilor: asta este legenda.

Regele tuturor jocurilor FPS s-a întors. Vei elimina extratereștri de la orașul Vegas până la barajul Hoover, cu expresii clasice ale lui Duke.

Intră într-o lume complet interactivă. Aruncă la coș, ridică greutăți, citește reviste pentru adulți, desenează sau scrie mesaje pe tablă.

Arsenalul e mai nebun ca oricând. Bombe, aruncătoare de grenade, puști și alte arme distrugătoare îți stau la dispoziție.

Un lucru e sigur: daca un joc poate sa aiba o istorie turbulenta, atunci acel joc e Duke Nukem Forever, care se afla in dezvoltare inca din 1997.

History Trailer :

Trailerul de debut :

Cerintele provizorii :

Intel Processor - Core 2 Duo E4600 2.4GHz

AMD Processor - Athlon 5200B Dual Core

Nvidia Graphics Card - GeForce GT 240

ATI Graphics Card - Radeon HD 3800 series

RAM (Memory) - 2 GB

Hard Disk Space - 8 GB

Direct X - 9

Destul cu detalii si trailere, sa asteptam sa vedem ce are acest joc de oferit. Duke Nukem Forever va fi lansat pe 14 Iunie 2011 pe marile platforme : PC , XBOX 360 si PS3.

Mie mia placut cel mai mult la el faptul ca e un fel de Prince of Persia :) ...

In orice caz ... frumos joc , de abia astept sa-l joc :>

Seria Duke Nukem este veche (1991 sau '92 din cate stiu eu) insa a fost jucata destul de mult in anii cand a fost produsa,inregistrandu-se recorduri dragute. Am urmarit cu atent trailerul de debut, jocul este bun in comparatie cu ultimul,cel vechi, din '96 (bineinteles,era si de asteptat,anii sunt cu mult diferiti si tehnologia a avansat,insa nu intotdeauna jocurile noi le intrec pe cele vechi). Asteptam sa apara si sa vedem cum e.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.