Jump to content

Dead Space 2

Blade
 Share

Recommended Posts

Dead Space 2

Dead Space 2 este continuarea ravnitului Dead Space care aduce multe noutati si o super grafica.

Aventura se intampla la 3 ani distanta fata de evenimentele din primul joc.

Isaac Clarke se intoarce si in Dead Space 2 intr-un oras spatial necunoscut, acesta fiind singurul supravietuitor al unei invazii extraterestre.El trebuie sa confrunte un nou cosmar.Luptandu-se cu dementa, vanat de guvern si bantuit de viziuni ale iubitei sale moarte, Isaac va face tot ce trebuie pentru a se salva si pentru a domina sangerosul macel.

Cu un arsenal de unelte pentru a dezmembra Necromorphi si o noua motivatie, un inginer va aduce teroarea in spatiu.

04868506765687180512.jpg

Noutati :

-Noi unelte pentru a felia si dezmembra in mod sangeros Necromorphii ii complementeaza clasica arma Plasma Cutter lui Isaac, dandu-i putere in aventura sa in care cunoaste noi personaje, exploreaza medii extraordinare la Gravitate Zero si lupta impotriva hoardelor de Necromorphi.

- Supravietuirea nu e singurul scop al lui Isaac in Dead Space 2 – de data aceasta, el face regulile.

- Necromorphii apar de unde te astepti mai putin, ceea ce ii da un pic de Horror ( eu chiar m-am speriat de cateva ori ) . La acest capitol s-a lucrat foarte mult fata de primul Dead Space

- Fiecare chapter iti ofera un alt fel de experienta si trebuie sa utilizezi alte tactici de lupta

- Horde de copii extrateresti care alearga spre tine in viteza

In mare parte gameplay-ul a ramas acelasi ca la primu joc ( pentru cunoscatori )

In caz ca doresti sa incerci acest joc, am cateva sfaturi pentru tine:

1) Head-shotul nu te ajuta cu nimic, incearca sa iti indrepti antentia catre mainiile si picioarele adversarului pentru al aduce la podea si omori mai usor.

2) Dupa ce omori orice creatura da cu piciorul in ea pentru a primi diferite iteme ( munitie , viata etc )

3) Sa incepi jocul pe modul normal, deoarece este destul de greu in unele parti si asa .

86884035025209964845.jpg

Publisher : Electronic Arts

Developer : Visceral Games

Data lansare : 28 ianuarie 2011

Platforme : PC, 360 si PS3

Gen : Shooter

Cei care vor sa incerce acest joc, nu vor regreta. Trebuie doar putin calm acolo unde te cam incurci si trebuie sa gasesti o solutie mai buna.

Frate iar ai facut un topic .... care a mai fost facut fara scandal dar totusi incearca sa cauti jocurile care vrei sa le postezi ... nu gata am gasit 1 joc il postez inteleg ca vrei mod la aceasta sectiune dar trebuie sa fii mai atent ;)

Frate iar ai facut un topic .... care a mai fost facut fara scandal dar totusi incearca sa cauti jocurile care vrei sa le postezi ... nu gata am gasit 1 joc il postez inteleg ca vrei mod la aceasta sectiune dar trebuie sa fii mai atent ;)

Incearca sa tii pentru tine ceea ce vrei sa spui.

Multumesc.

ON: Blade ai grija la postare, jocul este unul deosebit, o grafica buna. L-am jucat chiar pe XBOX, am ramas surprins cate optiuni are.

Sunt Un Pasionat Player Al Jocurilor Horor Si Din Punctul Meu De Vedere Acest Joc E Super Pentru Ca Are Grafica Impresionanta Gameplayul La Fel Orice Player Si-ar Dori Sa Joace Jocul Acesta.

E un joc foarte bun acest Dead Space, chiar unul dintre cele mai bune jocuri horror care le-am jucat vreodata, e cam la nivelul lui FEAR.

Nu imi places jocul (din trailer-ele / gameplay-urile pe care le-am vazut pe youtube) dar dupa ce am citit prezentarea facuta de tine (Blade) mi-am schimbat parerea despre joc... ;x

Edited by Ciccio

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.