Jump to content

B-Zone Wallpaper

Myself Swp
 Share

Recommended Posts

Arata relativ bine dar lucreaza la integrare ,, de exemplu "B" -ul ala roz nu se integreaza cu restul lucrarii , la fel si personajele , sunt pur si simplu decupate , inteleg ca ai incercat sa faci abstract dar macar gaseste o rezolutie faina la personaje , incearca sa iei personaje din wallpapere si nu din gameplay ca la alea din gameplay se vad patratoase , cum e Counter Tero acela . si alege data viitoare culorile mai cu cap , nu pune culori tipatoare , si backgroundul acela ar fi mers mai bn un galben deschis .

Oricum iti multumim pentru interesul acordat :)

E frumos, dar la " B-ZONE " nu prea se integreaza acel " B " roz...Daca vrei sa iasa in evidenta incearca sa faci un albastru ( care sa aiba o oarecare legatura cu lucrarea )...Oricum +1 pentru munca depusa ! Mai asteptam si alte creatii; spor la lucru ;).

Mie, imi place foarte mult. Nu cred ca ar fi mers mai bine background galben, daca tie asa iti place asa sa ramana, "B"-ul roz poate mergea facut altfel, dar tot roz sa ramana daca asa iti place. Singurul lucru cu care sunt de acord din ce au zis cei de deasuprea mea este ca personajele sunt patratoase. In rest...FELICITARI!. Ti-as da un +1, dar nu mai pot.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.