Jump to content

ma puteti ajuta am o nelamurire

lampard2

Recommended Posts

pot sa imi cumpar masina personala fara casa??? daca pot dupa ce am cumparato cand voi intra in joc o voi gasi in acelasi loc unde am lasato ??? va rog sa ma ajutati si pe mine......si sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie ....multumesc!

Da,poti sa iti cumperi masina personala fara casa,doar ca iti trebuie bani pentru a putea cumpara o masina personala.Masina ramane acolo unde o parchezi (comanda /park), chiar daca bubuie , se respawneaza acolo.

Nu ai postat bine aici,trebuia aici.

pot sa imi cumpar masina personala fara casa??? daca pot dupa ce am cumparato cand voi intra in joc o voi gasi in acelasi loc unde am lasato ??? va rog sa ma ajutati si pe mine......si sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie ....multumesc!

Da, poti sa-ti cumperi masina personala fara casa. Cand ai o masina personala poti folosii comanda /park. Prin aceasta comanda iti alegi locul unde vrei sa-ti apara masina. Sper ca ti-am fost de folos.

multumesc mult pentru ca ma ajutati

sa nu mai deschid alt topic intreb tot aici sper sa se vada la sectiunea masini personale exista masini valabile sau cam asa ceva unde iti arata masinilie existente pe care le poti cumpara si cel mai mic pret este 500.000 sunt valabile preturile alea de acolo? ....nick meu un joc este eminem21010 sper sa imi fac cat mai multi prieteni...multumesc!

Aici sunt masinile disponibile pe server care pot fi cumparate de la alti jucatori. Preturile care apar acolo nu sunt aceleasi in-game deoarece economia serverului se modifica pe zi ce trece. Poti intreba pe cei care au masini in joc preturile, dar oricum sunt foarte mari in acest moment. Trebuie sa muncesti mult ca sa ajungi sa iti iei o masina cinstit. Succes!

Da poti sa o cumperi sa faci ce vrei cu ea unde sa o parchezi dar e scumpa .Cea mai ieftina este 40+ milioane

mai am o intrebare in legatura cu masina personala...dupa ce o cumpar o pot pierde?? adica o uit descuiata ,poate cineva sa vina sa o vanda si sa nu o mai am?? ....multumesc!

jucatorul nu o poate vinde indifrent cine e atat timp ca tu ai dat /lock masina s-a inchis

sau s-a deschis, exista riscul ca , daca o lasi deschisa ca , oricine sa ti-o ia si sa ti-o explodeze

respawneze in locul unde ai dat /park unde ai lasat masina , daca iti explodeaza trebuie sa platesti

10.000 $ pentru asigurare

dupa ce am achizitionat o masina personala daca o modific va ramane modificata tot timpul.......................si mai cer o parere de la voi acuma am level 4 la level 5 dupa ce intru intr-o factiune sar putea sa cer bani in imprumut de la un player cu bani mai multi sa cer bani sa imi iau cea mai ieftina si mai rea masina personala si sa ii dau fiecare salar care imi vine de la factiune pana ce i dau toata datoria inapoi ???? oare ar fii bine ....sa imi ziceti daca e ok sa fac chestia cu imprumutatul si/sau daca e ok sa pun topic nou cu cer bani in imprumut ....multumesc !!! pentru ca ma ajutati si va dati cu parerea multumesc mult !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.