mysterioo Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 (edited) Dirt 3 e noul joc de raliuri produs de Codemasters ce va fi lansat pe 24 mai 2011 pe PC, XBOX 360 si PS3. Producatorii ne promit cel mai mare si mai tare joc de curse pe care l-au produs vreodata. Ne promit ca vom avea parte de doua ori mai multi kilometrii de curse decat in Dirt 2 si ca se orienteaza mai mult spre cursele de raliuri, care au facut seria Colin McRae celebra. - Ce e nou in Dirt 3? 59 de trasee noi; 60% din joc se axeaza pe cursele de raliu; efecte meteorologice asemanatoare cu cele din F1 2010; curse pe zapada; multiplayer split screen; damage mai realist; licenta WRC. -Masini disponibile in Dirt 3 Ford Focus RS WRC Ken Block’s Ford Fiesta Mini Cooper S 1275 Lancia Delta HF Integrale 8V Lancia Stratos Austin Metro 6R4 Group B Audi Quattro Audi Quattro S1 Peugeot 205 Peugeot 207 S2000 Toyota Celica Colin McRae’s 555 Subaru Citroen C4 WRC Conform producătorilor, în DiRT 3 raliurile vor alcătui aproximativ 60% din modul carieră, jucătorii urmând să piloteze (printre altele) pe trasee din Michigan, Finlanda, Kenya sau Norvegia. Video Dirt 3 : Publisher: UbisoftDezvoltator: UbisoftData de lansare: Q4 2011Gen: ShooterPlatforme: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, NDS, PSP Caracteristici: (sursa: Wikipedia) * Jocul este un third-person shooter de cea mai mare parte a jocului, dar cand jucatorul intra capacul, jocul trece la o camera first-person, în scopul de a utiliza în mod mai precis scopul. * O caracteristică nouă în serie este “camuflaj optice”, care permite Ghosts pentru a deveni instantaneu invizibil. * Jucatorul va prelua controlul de o echipă Ghost 4-om constând dintr-un comando (Kozak), un lunetist (Pepper), un expert recunoaştere (30k), şi un inginer (Bones). Cerinţe minime de sistem * Sistem de operare: Windows XP, Vista sau Windows 7* CPU: Core 2 Duo E6700 2,66 GHz* RAM: 2 GB* HDD: 9 GB spaţiu liber pe disc* Grafica: 256 MB memorie grafică* card de sunet: DirectX 9 compatibil* DirectX: 9.0c Version Sursa 1 Sursa 2 Poze Dirt 3 : 1 2 3 Edited April 21, 2011 by mYsTeRiOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 nu vreau sa par nu stiu cum dar mai exista un topic legat de Dirt 3 http://b-zone.ro/forum/topic/35921-dirt-3/page__p__411581__hl__dirt__fromsearch__1#entry411581... multumim oricum este mai detaliat postul tau. Buna treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 nu vreau sa par nu stiu cum dar mai exista un topic legat de Dirt 3 http://b-zone.ro/forum/topic/35921-dirt-3/page__p__411581__hl__dirt__fromsearch__1#entry411581... multumim oricum este mai detaliat postul tau. Buna treaba Nu am fost atent Daca moderatorii cred ca trebuie atunci sa dea Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 TOPIC CLOSED ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts