Jump to content

Ajutor VA ROG

Qunish
 Share

Recommended Posts

Salut ' am o problema cu o pagina de internet , bun deci merge sa intru pe toate forumurile , numai pe acel forum nu merge , nu va pot zice forumul ca voi face reclama , ma puteti ajuta sa-mi spuneti cam ce as putea face sa pot intra , unele persoane mi-au spus ca am intrat de prea multe ori , s-ar putea sa fie si de la asta dar daca stiti voi o solutie va rog ajutatima :)

Intra in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Adauga o linie noua gen:

ip(site) domeniu nume site

Mda, uite un exemplu:

195.225.59.129 www.b-zone.ro b-zone.ro

Ip-ul il afli de aici.

Intra in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Adauga o linie noua gen:

ip(site) domeniu nume site

Mda, uite un exemplu:

195.225.59.129 www.b-zone.ro b-zone.ro

Ip-ul il afli de aici.

Sau pur si simplu acel forum a fost inchis / are probleme tehnice.

Edited by Darkaze

Salut ' am o problema cu o pagina de internet , bun deci merge sa intru pe toate forumurile , numai pe acel forum nu merge , nu va pot zice forumul ca voi face reclama , ma puteti ajuta sa-mi spuneti cam ce as putea face sa pot intra , unele persoane mi-au spus ca am intrat de prea multe ori , s-ar putea sa fie si de la asta dar daca stiti voi o solutie va rog ajutatima :)

Poate o fi problema de la forumu ala nui neaparat de la tine daca erau mai mult atunci problema ar fi putut fi de la tine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.