SkeriY Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Salutare! Am si eu o problema. Am luat un ENB series de pe site de la F4L.Am copiat fisierele cum spuneau ei acolo, iar acuma dau sa intru in gta si nu imi intra in nici un fel. Ma puteti ajuta si pe mine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 si la mine face la fel...crash cand dau sa intru in gta... daca il sterg fisierele de ENB merge sampu dupaia Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCubyck Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Uitati enb bun de aici : <fara link-uri> Doar copiati alea doua si le puneti in Fisierul unde aiti instalat Gta san andreas. comenzile: 1.Shift+F12 -activezi/dezactivezi ENb Series. 2.Shift+F9 -Activezi doar Enb la masini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Daca iei crash ori nu este enb bun, ori nu-ti duce placa video Daca nu se intampla nimic inseamna ca nu e enb bun , Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 tot nu imi merge... placa video e nvidia de 1gb ddr3, deci nu are cum sa fie de la aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3aLZz Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 si mie mi se intampla la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
wEEx Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Exact despre aceeasi problema vb si eu in topicul deschis de mine "Tutorial ENB Series" in care explic cum copiez exact cele doua fisiere in folderul jocului si nu imi apare pur si simplu nimik ! (asta mis se intampla pe laptop) Dar pe calculatorul normal (Desktop) fac aceasi pasi si acelasi ENB ,dar acolo merge perfect lTin sa precizez ca placa video la Laptop este"Nvidia 1GB 310 M" , iar la calculator tot "Nvidia 1 GB 9500 GT" . Deci am apasat toate F-urile si tot nimik nu face . Pur si simplu nu merge ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.