Jump to content

Aion: The Tower of Eternity

HypnoZaFTW
 Share

Recommended Posts

Aion: The Tower of Eternity

54206749404182043327.jpg

Sincer, nu se poate spune ca mi-a placut acest joc. Dupa mine este un esec total, un joc facut doar de dragul de a fi facut si... atat. Jocul are la baza motorul grafic CryEngine 1, care ii ofera un mic plus. In rest, luptele PvE sunt, jalnice. Totul este sa ajungi la level-ul maxim dupa sa te omori aiurea. Onest, nu am acordat o atentie majora acestui joc. L-am jucat pana pe la level 30 cand m-am enervat cat de stupide puteau fi quest-urile si cat de scumpe erau skill-urile, asa ca m-am lasat. Mai multe nu are rost sa zic despre acest joc, pentru ca nu as inceta sa-l critic. Bine, sa zic si o parte buna a jocului care pot spune sincer ca mi-a placut, aripile care iti ofera posibilitatea sa zbori aproape oriunde.

90148468326352183248.jpg

Cerinte minime de sistem:

• Procesor: Pentium 4 2.8GHz sau AMD Athlon 2800+
  • Memorie RAM: 1 GB RAM
  • Placa video: GeForce 6600 sau Radeon X1550
  • HDD: 15GB

By Unknown X!

Incearca sa-l aranjezi mai frumusel.

Aion nu este printre jocurile mele favorite,l-am jucat si nu mi-a lasat o impresie buna. E mai mult un joc de acela pentru steam comercial,fara prea mult efort depus la el.

Edited by Easy 8

Jocul este un MMORPG, adica trebuie postat la Online Games. Puteai sa zici ceva mai mult, sa centrezi clipul etc.. O sa refac topicul. Pana atunci topic closed.

Done, pe viitor daca ai de gand sa faci un topic, doar ca sa faci, mai bine lasa-te pagubas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.