Vichilangelo Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Pai casa spun mai pe scurt de fiecare data cand incerc sa joc mine craft sau alt joc care necesita java imi zice ca nul am iar cand il instalez imi zice ca il am si imi da o eroare cand dau sal reinstalez SS: Asa imi apare mereu este vro solutie ? Daca este va rog spunetim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenon54 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 tu chiar nu stii ce spune acolo? e evident ca il mai ai o data instalat. dezinstalezi / stergi tot ce contine javra, apoi instalezi iar. doamne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vichilangelo Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 (edited) Am incercat dinainte varianta ta. Gresala mea e ca nam specificat . A apropo am sters am incercat sa ii dau uninstall dar na mers iar cand lam ster si am incercat sal instalez tot na mers! Oare cine o mai intalnit problema asta..... Edited April 23, 2011 by Vichilangelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenon54 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 (edited) Se vede ca esti pe o ureche. Cum doamne iarta-ma sa stergi fara sa dezinstalezi? E ca si acum ai inghiti fara sa mesteci. Ia total uninstaller sau ccleaner ceva.. si dezinstaleaza-l. Poate mai apare in lista aia de aplicatii. Daca nu-ti merge, multumeste-i pc-ului ca te-a indurat atat... eu ma spargeam de nervi Edited April 23, 2011 by XenonKB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubble Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Se vede ca esti pe o ureche. Cum doamne iarta-ma sa stergi fara sa dezinstalezi? E ca si acum ai inghiti fara sa mesteci. Ia total uninstaller sau ccleaner ceva.. si dezinstaleaza-l. Poate mai apare in lista aia de aplicatii. Daca nu-ti merge, multumeste-i pc-ului ca te-a indurat atat... eu ma spargeam de nervi Tare destept te mai crezi, poate omul nu stie, explicai nul critica. Vii tu mare destept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vichilangelo Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 Mah Eu stiu si mam referit ca intai am incercat sai dau uninstal si apoi lam sters si na mers ce nu intelegeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 In loc sa sariti cu gura pe el l-ati fi putut ajuta : iei de aici CCleaner (e foarte bun, eu il folosesc) si cureti complet HDD-ul de Java pe care l-ai instalat inainte, apoi iei ultima versiune de Java stabila de aici PS : Amandoua sunt freeware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vichilangelo Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 (edited) In loc sa sariti cu gura pe el l-ati fi putut ajuta : iei de aici CCleaner (e foarte bun, eu il folosesc) si cureti complet HDD-ul de Java pe care l-ai instalat inainte, apoi iei ultima versiune de Java stabila de aici PS : Amandoua sunt freeware. Apreciez ajutorul tau dar tot aceiasi problema o am..... am uitata sa mentionez ca nu pot vedea emoticons la messenger.... Se pare ca nu exista rezolvare Edited May 21, 2011 by Vichilangelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiizO Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Topic prea vechi. Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts