Jump to content

Problema java......

Vichilangelo
 Share

Recommended Posts

Pai casa spun mai pe scurt de fiecare data cand incerc sa joc mine craft sau alt joc care necesita java imi zice ca nul am iar cand il instalez imi zice ca il am si imi da o eroare cand dau sal reinstalez SS:

23859298515900829245.png

Asa imi apare mereu este vro solutie ? Daca este va rog spunetim!

Am incercat dinainte varianta ta. Gresala mea e ca nam specificat . A apropo am sters am incercat sa ii dau uninstall dar na mers iar cand lam ster si am incercat sal instalez tot na mers! Oare cine o mai intalnit problema asta.....

Edited by Vichilangelo

Se vede ca esti pe o ureche. Cum doamne iarta-ma sa stergi fara sa dezinstalezi? E ca si acum ai inghiti fara sa mesteci. Ia total uninstaller sau ccleaner ceva.. si dezinstaleaza-l. Poate mai apare in lista aia de aplicatii.

Daca nu-ti merge, multumeste-i pc-ului ca te-a indurat atat... eu ma spargeam de nervi

Edited by XenonKB

Se vede ca esti pe o ureche. Cum doamne iarta-ma sa stergi fara sa dezinstalezi? E ca si acum ai inghiti fara sa mesteci. Ia total uninstaller sau ccleaner ceva.. si dezinstaleaza-l. Poate mai apare in lista aia de aplicatii.

Daca nu-ti merge, multumeste-i pc-ului ca te-a indurat atat... eu ma spargeam de nervi

Tare destept te mai crezi, poate omul nu stie, explicai nul critica. Vii tu mare destept :-J

In loc sa sariti cu gura pe el l-ati fi putut ajuta : iei de aici CCleaner (e foarte bun, eu il folosesc) si cureti complet HDD-ul de Java pe care l-ai instalat inainte, apoi iei ultima versiune de Java stabila de aici

PS : Amandoua sunt freeware.

In loc sa sariti cu gura pe el l-ati fi putut ajuta : iei de aici CCleaner (e foarte bun, eu il folosesc) si cureti complet HDD-ul de Java pe care l-ai instalat inainte, apoi iei ultima versiune de Java stabila de aici

PS : Amandoua sunt freeware.

Apreciez ajutorul tau dar tot aceiasi problema o am..... am uitata sa mentionez ca nu pot vedea emoticons la messenger....

Se pare ca nu exista rezolvare

Edited by Vichilangelo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.