Jump to content

B-zone Blood Pool wallpaper

snooper
 Share

Recommended Posts

E totul de la 0?

Nu . Singurul lucru care nu e de la 0 e background-ul care e imaginea unei piscine . Am incercat sa creez background-ul cu sange de la 0 dar a iesit ceva fals si artificial . Voiam ceva mai dramatic si mai aproape de real ca sa intre in contrast cu personajul animat .

Simplu . Titlul melodiei e " Your world will burn" tradus ca "Lumea ta va arde" .. mi-a provocat o imagine sangeroasa violenta si haotica in cap asa ca am facut un wallpaper care sa exprime haos , moarte , violenta .

Simplu . Titlul melodiei e " Your world will burn" tradus ca "Lumea ta va arde" .. mi-a provocat o imagine sangeroasa violenta si haotica in cap asa ca am facut un wallpaper care sa exprime haos , moarte , violenta .

Aha,nu trebuia sa traduci :)),stiu engleza :-J,scuze de dublu post,auzi dai si tu edit si scrie si mai sus cum te-a inspirat ;).

Imi place cum arata scrisul >D dar nush ce cauta tipul in piscina cu sabia si pistolu :]] ti-am dat + ...

Edited by kyler

Acuma stiu de unde ati luat capul ala :)).. in fine ai talent.. dar am o intrebare.. ala de la signature tu esti ? :|

Foarte frumos. :) O sa-ti dau + cand o sa pot :)

Dap eu sunt in avatar si signature.

kyler omu ala e logoul nostru are 2 arme in mana , un deagle si o sabie . Cand ma gandesc la deagle ma gandesc la counter-strike .. cand ma gandesc la sabie ma gandesc la samp .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.